Besöket

Godkväll vänner! Kom precis hem faktiskt. Mamma och jag gick runt i affärer och åt middag på Espresso house. Den grova kycklingmackan såklart, den är ju så god!

Jag träffade först min sjukgymnast. Pratade om andning och hur viktigt det är att verkligen andas ordentligt. Det är så lätt att man håller emot och spänner musklerna så att andningen blir ansträngd. Väldigt lärorikt! Jag hyperventilerar väldigt mycket. Vet inte riktigt varför, men det kan bero på stress och ångest.

Sen träffade vi då min läkare. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag avskyr henne. Hon är GRYMT otrevlig mot min mamma! Och hon tror massa saker om mig innan hon ens frågat. T.ex "ja du som inte äter..." och så brukar hon vara riktigt otrevlig och sur mot min mamma. Men äh, skitsamma. Blodproverna såg jättebra ut! Bättre än förra gången. Så hon sa att det var väldigt positivt (och sen la hon såklart till att det kanske inte håller om jag äter mindre... DÖH?!). Sen VÄGDE jag mig. Panik panik panik. Men ingen viktuppgång här inte. No no. Bara ytterligare en nedgång... tyvärr känner man sig ju bara fetare och fetare ju mer man går ner. Det är jag ett levande bevis på.
Hon skickar en remiss till IDUN idag också. Så de kommer väl kalla mig snart hoppas jag...

Ska nog gå och göra fruktsallad med kesella nu. Favoriten!
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Sara

Fortsätt kämpa Cornelia! Vikten ärviktig, men ditt sinnestilltånd är viktigare. Alltså att du känner dig frisk och glad.! :D Själv är jag lite pirrig, för imorgon ska jag till dietisten för första gången. Vad kommer hon säga liksom!? Kram <3

2008-08-28 @ 20:21:36
URL: http://orngott.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0