Torsdag, 10 April

Snart har halva april gått. Snart är det maj! Nästan sommar ju, och jag bara längtar. Längtar tills jag blir ledig, kan slappna av och njuta av värmen, solen och ledigheten. Resa bort, festa och sola mig brun. I sommar ska ju jag och Fanny till Turkiet, Alanya. Kommer bli såå roligt. Men jag undrar om något kan slå Kreta som vi var på förra sommaren? Det känns inte så, för Kreta var så. jävla. underbart!! Kommer dock bli mer festande på Turkietresan, vilken kommer slå Kreta med hästlängder.

Idag kommer min chefs hundar hit som jag ska passa några dagar. Det är två små taxar, så nu får jag huset fullt med taxar eftersom jag har en själv också! Men det är roligt. Sålänge de inte busar för mycket... man tröttnar tillslut! Haha.

Jag måste äta alla mina 4 måltider ensam idag. Laga dom själv och äta själv. Mamma är nämligen inte hemma ikväll, så middagen har jag också planerat in. Lite tråkigt att äta ensam, men det får gå.
Till frukost åt jag fiberhavregrynsgröt med havremjölk, dadlar och skivad banan. Jag åt alltid detta förut. Det är så jäkla gott med dadlar i gröten! Jag skär bara några färska dadlar i bitar, blandar ner det med 1 dl gryn och 2 dl vatten, sen in i micron i ca 2-2½ minut på full effekt. Muuums!

Jag är grymt trött idag... längtar till helgen!
Ha en bra dag allihopa! Puss!
image1628

Kommentarer
Postat av: RASA

kreta skulle jag också vilja besöka. de flesta har ju ändå varit dit, och det låter för underbart :D

2008-04-10 @ 09:10:58
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Malin

heh ja gröte got, jag käkar fibergrynsgröt med ksivad banan och lite mjölk på var dag tillf rukost o sen knäckemackor itlld et :-P

2008-04-10 @ 09:54:30
URL: http://lightinmysoul.blogg.se
Postat av: pasia

om du någon gång tröttnar på att skiva massa frukt, testa fikonmarmelad från S:t darfur (i en lång smal flaska med blått lock), så sjuuuukt gott, den är dessutom nyttig,inga sötningsmedel eller något socker eller konstiga konserveringsmedel bara naturlig...

2008-04-10 @ 10:08:09
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: Louise

Åh vad mysigt att passa hundar! Jag vill ha en hund, men har inte tid tyvärr :/ Och GOTT med havregrynsgröt! Och vet du vad, inatt kom min mamma hem från Spanien och jag fick presenter från Victorias Secret! ÅH NU ÄR JAG GLAD :D! Kram!

2008-04-10 @ 10:10:39
URL: http://louisekarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0