Tisdag 29 april

De säger på radion att det kan bli 20 grader här idag. 20 grader!! Vad ska man ha på sig? Haha. Jag behöver shoppa! Nya klänningar, toppar, tunikor, skor och smycken. Jag behöver ALLT! Lite panik, eftersom jag har massa pengar... som dock är till Thailandresan. Så aldrig att jag rör dom pengarna mer än nödvändigt. Jag får helt enkelt försöka köpa användbara och billiga plagg, som går att variera till olika kläder och stilar.

Var det någon som såg Outsiders igår? Om social fobi och tvångstankar. Jag såg den, och tyckte själva programmet var ganska bra. Men jag tyckte otroligt synd om tjejerna. Hur kan man hamna så snett att man sitter och sminkar sig i 6 timmar innan man tycker att man ser "okej" ut? Den enas pojkvän hade inte sett henne utan smink de första 4 åren. Jag menar, dåligt självförtroende och självbild eller vad?! Hon var till och med jättevacker. Långt blont hår och jättesött ansikte.
Hon som var mörkhårig, hon som tog nakenbilder som "terapi", hon gillade jag starkt. Sjukt klok tjej som visste om sina problem och tog tag i dom! Blev helt grymt inspirerad av hennes ord. Hon har en blogg också! Kolla in den här.

Tror detta kommer bli en bra dag för mig! Blir så himla lycklig av detta vädret och denna årstiden. Känns som allt lättar och att jag äntligen är på rätt väg i mitt liv! Jag blir numera helt sjukt deprimerad under vinterhalvåret, det var jag aldrig innan. Jag älskade vintern som liten! Kanske därför jag inte tycker om den nu mer? Att vintern kanske ger mig dåliga vibbar eftersom den påminner mig om min lyckliga barndom. Som egentligen borde vara nått positivt! Men inte just nu... inte nu när jag tappat bort mig själv och inser ibland hur annorlunda jag är jämfört med mitt riktiga jag.

Jaja. Frukosten idag blev en bovetefralla med ost, gurka och paprika + ett stort Jona gold äpple! Mums.
Ha det gött idag! Puss puss


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är inte ens "riktiga jag" bara en illusion? Man är ju precis som man är, inte mer än så.. Att man vill vara sig själv kanske representerar ens drömmar om hur man själv skulle vara som perfekt, men är det möjligt? Ta ett steg i taget.

2008-04-29 @ 08:16:00
Postat av: M

Så underbart med 20 grader! Solen skiner hos mig också, hoppas att det blir sådan sommarvärme här... Och kläder löser sig ju- allting blir ju snyggt till lite brunbrända axlar, ben och ett par solglasögon:) Njut av dagen!

2008-04-29 @ 08:55:20
URL: http://livsaptit.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag håller med om att vintern gör en sjukt deppig. Men nu när solen och värmen kommer så känns livet så bra, vissa dagar känns det som att allt kommer att lösa sig.
Fortsätt kämpa :)

2008-04-29 @ 09:53:24
URL: http://jurkelsproject.blogspot.com
Postat av: sanny

åh jag missade det

2008-04-29 @ 10:13:54
URL: http://sannyt.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Jag såg det. Det var bra!

2008-04-29 @ 22:49:27
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: linnea.

bovetefrallan ser oförskämt god ut! dock verkar det helt omöjligt att göra receptet glutenfritt, vilket jag skulle behöva. :/

2008-04-29 @ 22:51:41
URL: http://linneaah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0