Tänd ett ljus

Tänd ett ljus ikväll klockan 21:00 till minne av lilla Engla!
Det ska i alla fall jag + tusentals andra som också tycker detta är en tragedi. Att det kan hända sånt i vårat samhälle, jag kan inte fatta...
Sprid vidare detta så att så många ljus som möjligt brinner klockan 21:00 ikväll!


Kommentarer
Postat av: mathilda

det ska jag göra ! så hemskt ju ! :(

2008-04-14 @ 15:28:02
URL: http://jordgubbspannkaka.blogg.se
Postat av: Anonym

varför kan du fatta att nåt sånt kan hända i detta samhälle?
och vad kommer hända när folk tänder ljusen kl 21.
då kan man ju passa på att tända 75miljoner ljus till för alla andra döda barn.

2008-04-14 @ 17:17:21
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Varför jag inte kan fatta det? Att döda ett barn, eller vem som helst, borde inte finnas. Våld överhuvudtaget! Är det konstigt att tycka så eller vad menar du?

Det som händer är att folk visar att de bryr sig, att många är EMOT våld och skit som pågår i vårt samhälle.
Löjlig du är som skriver så. Nu hände detta och jag tycker det är hemskt. Det är som en wakeupcall att sånt faktiskt pågår!

2008-04-14 @ 17:49:30
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Anonym

nej det borde inte finnas våld och mord osv. men det lät som du var förvånad. sån här skit händer dagligen överallt och det kommer knappast som en större chock. världen är sjuk.
ja folk vill visa att dom bryr sig, men jag irriterar mig på att bara för det råkar hända nåt i sverige så uppmärksammar alla det och det är så hemskt. det är hemskt, men så sjukt många barn dör varje dag, både här och i andra länder.
för övrigt kan jag inte förstå hur att tända ett ljus visar att man är emot våld. och dom flesta lär vara emot våld i vilket fall som helst.
jag tycker inte jag är löjlig. men du kan ju tycka det om du har lust.

2008-04-14 @ 18:14:28
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Jag är inte förvånad, inte ett dugg. Men jag är äcklad, förtvivlad, chockad och arg på att sånt händer! Det händer överallt hela tiden, det vet ju alla. Men när det händer i ens egna samhälle reagerar man. Det är inte så himla vanligt i sverige att barn mördas på detta sättet. Men bara för det bryr jag mig inte mindre om det som händer i omvärlden. Jag äcklas och blir arg på det också, såklart.

Tända ett ljus är ju bara ett sätt att visa att man verkligen bryr sig. Istället för att bara sitta och tänka på det. Precis som när man höll tysta minuter för de som dog i flodvågen, eller i WTC. Right?

Men alla gör ju som de vill. Det är ju inte precis så att någon tvingar dig eller någon annan att tända ett ljus för ett dött barn. Men jag tänker göra det iallafall.

2008-04-14 @ 18:26:23
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Lelle

..tja vill inte ta någon position i denna dialog.. MEN GLÖM INTE SLÄCKA LJUSEN!! för annars har `vi` ingen nytta av er imorgon...kram räddnstjtn N-V SKÅNE!

2008-04-14 @ 20:01:36
Postat av: z

jag har tänt ljus.. det handlar väl mest om att visa sin ståndpunkt.. att man står på offrets sida och inte tycker det är ok. det kan väl (förhoppningsvis) sända ut en signal till andra skeva människor.. plus att man hedrar flickan.. förövrigt så har hon ett galet vackert namn.

2008-04-14 @ 21:41:28
URL: http://zumiii.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0