Onsdag och valborg!

Okej, alltså gårdagens sista inlägg lät ju inte direkt som jag ville. Precis som att min mamma aldrig ger mig kärlek. BIG NO! Vi har en jättenära och bra relation. Vi pratar om ALLT, inga hemligheter. Hon skulle göra vad som helst för mig och mina bröder. Hon tänker alltid på oss i första hand. Jag älskar henne så mycket att jag inte kan tänka mig att leva utan henne. Hon är mitt stöttepelare, hon som alltid stannat kvar vid min sida. Och visst ger hon mig kramar!! Herregud. Bara det att eftersom jag inte får så mycket beröring eller kärlek av andra,så behöver jag mer... och det är egentligen inte ens hennes "problem", utan det är mitt. Men jag klarar inte att bli "avvisad" på det sättet jag blev igår. Jag är känslig, och det är inget jag döljer.
Min mamma är min bästa vän. Utan tvekan. Min familj är något jag inte kan tänka mig att leva utan. Inte en chans! Utan min mamma hade jag inte varit den jag är idag. Hon är den som räddat vår familj. Det är hon som alltid funnits där.


Som sagt börjar jag sent idag. Efter lunch, sen blir jag där tills det inte finns mer att göra. Sen hem, äta, klä om och göra mig klar inför kvällen. Vet precis vad jag ska ha på mig! En vit tubklänning och tunna leggings + mina svarta pumps. Fotar ikväll när jag är klar.
Hm, en sak till som stört mig i några dagar nu. Jag har hittat en knöl längst ut på mitt högra nyckelben, som inte finns på det andra nyckelbenet. Undra varför det är så? Det är en ganska stor skillnad...

Vi hörs sen. Puss

Kommentarer
Postat av: Louise

Kalas ikväll då alltså? =)

2008-04-30 @ 08:13:22
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: Tilda

Min mamma är den som ger mig lust att vakna varje morgon :) Ju äldre man blir (höhö), desto mer värderar man sin familj och den som gav mig mitt liv.

Ha en härlig valborgsmässoafton!

2008-04-30 @ 10:13:47
URL: http://kinell.blogg.se
Postat av: Tilda

Min mamma är den som ger mig lust att vakna varje morgon :) Ju äldre man blir (höhö), desto mer värderar man sin familj och den som gav mig mitt liv.

Ha en härlig valborgsmässoafton!

2008-04-30 @ 10:13:59
URL: http://kinell.blogg.se
Postat av: Elin

Jag vill inte skrämma dig, men kolla upp den knölen genast.
har nämligen en kompis som också hade en knöl på nyckelbenet som visade sig vara cancer.. det är nåt med lympkörtlarna.

Gå till vårdcentralen och be dom skicka remiss till röntgen.

Som sagt, för ditt eget bästa!

Kraaaaaaam!

2008-04-30 @ 19:05:37
Postat av: Hanna

Jag har också en sådan knöl fast på vänster!

2008-05-04 @ 12:24:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0