Onsdag, 2 April

Godmorgon på er!

Ja, idag är det då the day. Dagen då jag måste gå emot sjukdomen, hur lite jag än vill eller orkar. Vet ni vad jag hade velat? Sova bort denna dagen. Sova bort denna veckan överhuvudtaget! Jag känner mig rejält nere. Det mesta går bara fel. På jobb också. Så fort jag gör något fel där, som blir lite galet... så tar jag det personligt. "Jag duger inte, jag är inte skärpt, varför klarar jag inte detta?". Vill släppa kraven för ett tag. Men grejen är ju den att de inte går att bara släppa. Var gör man av kraven egentligen?
Pizzan måste gå bra. Jag funderar på vad jag ska ha på den... vilket jag egentligen inte borde, för vilken frisk människa sitter och planerar pålägget på sin pizza 10 timmar i förväg?
Hur som helst. Jag är ju inte frisk, så whatever. Jag vill ha soltorkade tomater och mozzarella på. Finns det en pizza med de ingredienserna? Jag har noll koll på pizzavärlden, haha! Den enda jag vet är den som är med skinka och ost. Den var min favorit som liten!

Vad händer annars idag då? INGENTING! Jobba till 12, sen hem och äta lunch. Blir vit fisk med potatismos och grönsaker. Enklast att få i sig när ångesten har övertaget. För någonting måste jag äta innan pizzan. Annars kommer jag få sjukt ont i magen, plus att det är större risk att jag äter upp hela då... I know, I know.

Vi hörs senare! Puss och kram och ha en bra dag.

image1565

Kommentarer
Postat av: elin

lycka till :)

2008-04-02 @ 07:15:38
Postat av: Tilda

Lycka till! Middagen kommer att gå som smort, hoppas (för din skull såklart) att du känner dig sugen på pizza och inte på att "bevisa" för någon att du kan.

Varför? Jo, för den bästa motivationen är den som kommer inifrån.

2008-04-02 @ 07:58:48
URL: http://kinell.blogg.se
Postat av: Malin

Du kommer att klara detta! Var stark och se framåt, det kommer inte att döda dig du kommer at klara det! Lycka till sötnos!

2008-04-02 @ 09:54:29
URL: http://attentionhoe.blogg.se
Postat av: RASA

jag tror, precis som många andra, att du är stark
nog att klara detta galant ^^

all lycka till dej : )

2008-04-02 @ 11:31:40
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Melinda

Lycka till Cornelia! :)

Jag har aldrig sett någon pizza med mozzarella på i en pizzeria (förutom italienska sådana), men fy vad gott det är!

Jag tycker inte du ska klandra dig själv för att du suttit och planerat din pizza, du vet ju själv att du inte är frisk. Ett steg i taget. Genom att ta dig igenom det här kommer du ju närmare ditt mål. :)

Pizzan med ost och skinka brukar kallas Vezuvio eller Vesuvio, tror den kan stavas lite olika.

Mozarellapizzor brukar annars finnas på typ Ica. Lite mindre än vanliga pizzeriapizzor, men nästan godare tycker jag.

Om du oroar dig för storleken på pizzan kanske du kan ta en barnpizza. Vem som helst kan ju bli supermätt av en pizza liksom...

Men jag hoppas det går bra för dig i alla fall. Försök njuta av smaken du missat så många år!

Kramar från mig.

2008-04-02 @ 12:50:30
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Carro

Det kommer gå finemangs ska du se ! Och tillåt dig själv att njuta !

2008-04-02 @ 13:03:22
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Åse

de väldigt få gångerna jag vågar äta pizza (oftast när jag är full..) tar jag alltid en med parmaskinka, pesto, champinjoner, mozarella och färsk ruccula. lyxgod!!

hoppas det går/gick bra!!

2008-04-02 @ 14:10:51
URL: http://aasemaja.blogg.se
Postat av: z

joo, de flesta pizzerior brukar ha mozarellapizzor. Åt en jättegod pizza förra veckan, med fetaost och soltorkade tomater. Mmm-m!

2008-04-02 @ 14:11:27
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: linda

min favorit var också pizza med skinka och ananas, när jag var liten.. varför vill du inte ha den nu då om det en gång var din favorit? :) nu när du för en gångs skull skall äta pizza lönar det ju att ta den som bringar mest bra minnen med sig och som du tycker är bäst. Lycka till!!

2008-04-02 @ 15:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0