Mitt middagstips

Ikväll blir det en grymt god middag serverad här hemma. En av mina favoriter som liten faktiskt! Det är gnocchi (gjorda av potatis) med pesto, och idag tänkte jag även lägga till lite kräftstjärtar för en lite mer mättande och matigare rätt. Detta är grymt gott och så otroligt enkelt att tillaga! Det finns färsk gnocchi att köpa i alla livsmedelsbutiker. Bara att koka upp lite vatten och låta gnocchin koka i ca 1-2 minuter. De kan lätt bli överkokta, så jag brukar ta av kastrullen från plattan och låta dom ligga i en stund bara. Sen smaka om de är för hårda.
Efter det är det bara att blanda i pesto (idag har jag kronärtskockpesto hemma, riktigt gott!) och kräftstjärtarna sen servera till en stor härlig sallad!

image1769

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Låter jätegott. tycker du kämpar på bra med maten. Dina måltider verkar vara bra. Sedan vet jag ju inte om du äter normalportioner. Något är det ju som gör att din kropp mår så dåligt nu. Men du har ju ingen
hjälp just nu och med tanke på det är du en kämpe!!

2008-04-23 @ 16:12:44
URL: http://www.ellinors.blogg.se
Postat av: linnéa

Alltså, du har en sån kropp jag vill ha i stort sett. Jag har aldrig varit en som haft 19 i BMI när jag varit frisk, snarare 21-22-23 och jag klarar inte av det, verkligen inte. Jag vet inte hur jag skall göra för att stå ut med min kropp. Annars då, hur står allt till med dig? :)

2008-04-23 @ 18:20:41
URL: http://flyfranallt.blogg.se
Postat av: Roxanna

Hur ser en normal middagsportion ut för dig? på ett ungefär alltså.

Btw älskar jag din blogg :) du är så duktig!

2008-04-23 @ 18:21:31
URL: http://Roxiee.blogg.se
Postat av: Christian

MUMS! :D

2008-04-24 @ 16:31:18
URL: http://christianos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0