Lördag, 19 april

Wow! Vilket underbart väder det är ute. Ska alldeles strax gå ut och sätta mig en stund och sola. Undra om det är varmt ute också? Hur många grader har ni hos er?
Idag ska vi fira min lillebror som fyller 14 år imorgon. Blir bowling inne i Malmö och efter det äter vi sushi på Lotus som ligger en bit från stortorget. Mmmm jag älskar sushi! Men det vet ni kanske redan. Resturang-sushi är också så jävla gott... de har så mycket att välja mellan! Hoppas denna resturangen är bra bara.

Igår kväll fastande jag vid ett program på tv som handlade om tsunamin 2004. Riktigt hemskt, men väldigt intressant om hur den kunde bli så pass stor som den blev. Minns den dagen som att det vore igår. Alla kände verkligen någon som dog eller blivit skadad. Nu i vinter när vi ska till Thailand är det faktiskt en sak jag är lite rädd för ska hända. Det är ju klart man är det när man vet att så pass många dött där. Visst att de har bättre säkerhet nu än innan, men igår på det programmet sa de att man ändå inte kan vara helt säker på att informationen hinner ut till folk innan en våg kommer. Men men, det är inte något som hindrar mig att åka dit iaf. Man kan dö var som helst, när som helst. Och jag upplever hellre något och dör, än att jag går utanför dörren och blir överkörd.

Nä nu ska jag ut en stund! Puss!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vaknade av att fåglarna kvittrade utanför mitt fönster! Våren is heere ! :D

2008-04-19 @ 10:49:41
URL: http://shannas.blogg.se
Postat av: Josse

härligt med fint väder! vi har 11 grader där jag bor så ska nog också ge mig ut i solen en stund. hoppas du får en bra dag.. vad hade du köpt till din lillebror förresten? :)

2008-04-19 @ 10:55:51
URL: http://Juicephine.blogspot.com
Postat av: alex

haha jag käka på lotus med mina behandlare förra veckan:D

2008-04-19 @ 17:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0