Krabi, Koh Lanta, Phuket...

Fan vad svårt det är. Haha! Måste ju snart bestämma oss VAR vi ska när vi åker till Thailand. Vad jag läst mig till tror jag Krabi och öarna runt omkring har det vi vill ha. Fina stränder, perfekt att snorkla, bergsklättring, lite shopping, marknader, mysiga hotell och trevliga människor. Vad tror ni om det?
Sen tycker jag Koh Lanta ser så grymt mysigt ut. Fina hotell och underbara stränder. Men jag vet inte... det är så svårt! Vill ju bo på ett bra hotell också, och det finns verkligen miljontals att välja mellan! Är inne och kollar på denna sidan. Vill ha nått lyxigt, nära stranden.

Så svåååårt! Men vilket underbart lyxproblem egentligen. Jag klagar inte!

__________________

Nu hitta jag detta. Fyfan vad perfekt det ser ut. Det ligger i Ao Nang vid Ao Nang Beach. Någon som varit där?

image1818

Kommentarer
Postat av: Ronja

Hej Cornelia:)
Jag har själv varit i Thailand 6 gånger o jag kan varmt rekomendera ön Koh Samet! Sanden där är vit som silke o dem gör vackra skulpturer av den:) Minns en eftermiddag jag gick på stranden och såg en man som formade sanden till en sjöjungfru! Så vackert!Vet inte riktigt om det går charter dit,jag reste med endast flygstol och tog mig sedan dit på egen hand.
Hoppas du annars har haft en bra dag och att du har fått njuta lite av den härliga solen:) Stora kramar Ronja

2008-04-29 @ 18:55:56
Postat av: Anonym

Jag har vart i Thailand ett flertal gånger och mitt absoluta favoritställe är utan tvekan Koh Phangan, dock verkar vi ha lite olika intressen så jag vet inte om ni skulle gilla det, men det är otroligt vackert. Hotellet Salad Hut är svenskägt och urtrevligt, det är litet och alla känner alla, vi ville inte åka därifrån utan helst bosätta oss där ;) För mer lyx, panviman. Jag har aldrig i mitt liv sett nåot så vackert hotell! kolla in http://saladhut.com/index2.htm !!! kram

2008-04-29 @ 19:00:05
Postat av: Elin

Hej! Jag har varit i Thailand åtta gånger, finns inget bättre ställe på jorden... Men måste faktiskt tipsa om att Phuket är bättre än Koh Lanta. Enligt mig! Man blir snabbt "mätt" på Lanta eftersom det är väldigt lugnt. Bara enkla stränder (fina såklart!) men det är knappt solsängar på dem, och inte några båtar eller så ifall man tycker det är skoj med lite fart som t.ex. jetski. Visserliegn har vissa stränder FÖR MYCKET av detta på t.ex. Phuket,. men jag kommer i allafall inte åka tillbaka till Lanta. Kanske om man är där 3 dagar, typ.

Men Phuket är Paradise! Haha. Finns allt. Fartfyllda stränder, jättelugna stränder, party, mysiga restauranger, barer, mycket shopping om man vill, turer till små öar.. LOVE!

2008-04-29 @ 19:07:27
URL: http://dareling.blogg.se
Postat av: ninni

jag har varit i Ao Nang, kan verkligen rekomendera det för det är ganska perfekt. Har för mig att det är en av de "bättre/lyxigare" öarna, även enligt thailändarna själva..

2008-04-29 @ 19:37:36
URL: http://annadenise.blogg.se
Postat av: Louise

Yes! Det är fint som bara den!

2008-04-29 @ 20:49:38
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: JuJu

Ser underbart ut =)

2008-04-29 @ 20:53:19
URL: http://shesmiles.blogg.se
Postat av: elina

jag har varit i au nang! man kan åka ut till hur fina öar som helst!jättelugnt och vackert där!

2008-04-29 @ 21:14:05
Postat av: J U L i A

TIPS!!

koh lantar har INTE fina stränder, inte alls som öarna utan för krabi. om jag var du skulle jag satsa på krabi - Ao nang där finns allt, shopping, fest, lungnet, mat ALLT. du kan lätt boka båt tur ute till någon fin ö därifrån, det skulle jag sattsa.

Om du bara ska vara i phuket så kan du lika gärna åka till kanarieöarna i en vecka, same shit. Villl du uppleva stränderna, sol och bad på bästa sett så ska du ut till öarna.

Du ska heller inte bo på samma hotell under hela vistelsen, då missar du poängen med det hela.
ni behöver inte förboka hotell innan ni åker ner dit, de gjorde inte vi. och det blev hur bra som helst, det finns ALLTID lediga.

2008-04-29 @ 21:46:08
URL: http://juliasbullar.blogg.se
Postat av: Lelle

..förstår inte varför ni har så bråttom att boka!? Er önskan var o floppa runt lite o pysa..då behövs bara stolen.. MEN...tyvärr så måste du nog ha koll på allt. Då blir man bara trött + man vet vem tomten är. Ta d lunt tösen! Var spontan nå`n gång.. /kram

2008-04-29 @ 22:41:55
Postat av: Cornelia

Lelle: Bråttom? Vi har vetat att vi ska åka dit i flera månader :) Hade vi haft bråttom hade vi beställt för längesen. Men vi disskuterar mycket hemma var vi vill åka, inget fel med det. Och vadå "koll på allt"? Vi ska ju resa! Klart vi vill ha det planerat.
kram

2008-04-30 @ 07:09:12
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: lilla ja

Koh lanta, long beach, hotell lanta sand resort and spa, är GRYMT! Kram =)

2008-04-30 @ 08:13:55
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Lelle

..flå´t om ja verka plump i inlägget boka resa.Planering är sådär..men MYCKE check around är helt OK!! D ja ville sä egentligen var ta semester.. ska själv (huu) åka dit i Feb-Mars.. men min syrra har vatt där o hon sär att d är lunt! De är så vänliga, bry dej inte ALLT löser sig!! Hm ja sär du d så är d väll så..Lev Bäst ACA !! (usch va Skånskt..asa runt...tihi skoja!! )

2008-04-30 @ 23:04:46
Postat av: Anonym

I Ao Nang och Krabi har du nära till allt.. phi phi öarna, poda island, riley beach.. Riktigt fina stränder och trevligt folk! Tror de passar de flesta..

2008-05-01 @ 07:59:55
Postat av: Amandah

När vi var i Thailand båtluffade vi, något jagkan rekommendera starkt. Vi var bl.a. på Krabi ,koh lanta, phuket, och massa andra småöar. Vissa ställen stannade vi på i en vecka, andra bara i 2 dagar. Det var jättemysigt, och man fick se så mycket mer än en strand.

2008-05-01 @ 18:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0