Ikea och annat

Åkte en sväng till Ikea. Åh det är så roligt! Blir så jäkla sugen på att ha en egen lägenhet att inreda och ha precis som jag själv vill. Jag ska ha det stilrent, inte för mycket färger, så lite möbler som möjligt. Mycket ljus, mysigt, växter (som jag ska försöka sköta om, haha) hemtrevligt, inbjudande, mycket konst på väggarna osv. Åh kan drömma mig bort om en egen lägenhet ibland. Klart jag vill ha något eget. Men innan jag flyttar vill jag ha körkort, fast jobb och lite sparade pengar. Varför inte bo hemma så länge jag kan? Jag klagar i alla fall inte...! Men jag vet nog redan var jag vill flytta till. Det ligger i närheten av där jag bor, kanske 10 min bilresa. Nära till jobb, nära till stranden, nära till Malmö och såklart nära till familj och vänner. Men var avslöjar jag inte, inte än! Hihi.

Jo förresten, innan jag glömmer det. Designen till min blogg är på g (vann ju spotlife-tävlingen). Kommer bli så snyggt, så snyggt. Mer proffsigt än vad det är nu. Hoppas ni också kommer gilla det. Men jag avslöjar inte detta heller än. Den som väntar på nått gott...

Mamma och jag pratade lite om Thailandresan förut (igeeen jag vet, ni får stå ut!). Har kommit fram till att det kommer kosta typ 60 000 allt som allt. Flyg, boende, mat, shopping, nöjen, sprutor och hela grejset. Jag tvekar inte på att det kommer vara värt vartenda öre. Flygresa tur och retur kommer ligga på 8-10 tusen per person. Boende typ 20 000 för 2 veckor till 3 personer (beroende på standarn såklart). Shopping, nån tusenlapp var. Sprutorna kostar väl också nån tusen. Mat går väl på några tusen var det också.
Men skitsamma! Min dröm ska slå in, och det får kosta vad fanken det vill.

Ska försöka sluta tjata. Hihi! Får gå till mamma o tjöta lite om det istället, så ni slipper.

Förresten. Var inne på Ikeas hemsida och hitta detta rummet. Åh! Vill göra om mitt egna rum nu...!

image1609


Kommentarer
Postat av: camilla

Hej!
detta har inget med til inlägg att göra men jag funderar lite över din hårfärg.
Jag har alltid varit blond och för några dagar sedan så färgade jag det ljusbrunt med ljusare slingor.passar bra i mörkare hår men är dock inte helt nöjd med resultatet.färgen räckte precis så det är ljusare i topparna.
Tänkte om du vet någon bra hårfärg, har testat loreal färgning och slingor i ett, vet du vilket jag menar? det är väl bara de som har så 2 i 1??
Kram

2008-04-06 @ 18:30:52
Postat av: Thepreciousgirl

Camilla: Förstår inte riktigt din fråga. Vill du slinga igen eller vill du färga hela håret? Mörkare eller ljusare? Jag har mest kört med lóreal och schwartzkopf i alla fall. De märkena är ganska bra :)

2008-04-06 @ 18:37:45
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: A

det är bara kul när du skriver om Thailand tycker jag.. man liksom drömmer sig bort lite här framför datorn.. :)

2008-04-06 @ 20:51:40
Postat av: Camilla

Jag vill både färga och slinga håret.. det finns ju sånna förpackningar med både och i.Vet du vilka jag menar??
tycker du har sån fin hårfärg =)
Kram

2008-04-07 @ 09:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0