Godmorgon allihopa!

Jag drömde mardrömmar inatt. Om att de "trädgårdsarbetarna" som lurade oss för nån vecka sen kom tillbaka och ville döda oss. De stod utanför vårt hus i en stor bil och skulle gå in och döda oss, och när vi ringde polisen sa de att de inte kunde göra något. Usch vilken panik! Drömde också att vi var i Thailand ett tag. Minns bara att jag frågade "tänk om det kommer en tsunami här".
Sjuka drömmar!

Jag mår rätt bra idag faktiskt. Ska verkligen, verkligen jobba för att äta så nyttigt och bra som jag kan! Och nyttigt är faktiskt inte fett- och kalorisnålt. Vilken kropp mår bra av det egentligen? Inte min, och det vet jag. Funderar på om jag ska införa lite mer träning i mitt schema också. Tränar styrka just nu, men hade behövt lite kondition också. Eftersom jag har lite lågt blodtryck också är det bra att röra på sig! Tänkte att jag ska ta någon joggingrunda i veckan, plus fler promenader än vad jag tar nu. Kanske på morgonen, innan frukost. Sen kan man komma hem och avnjuta en god frukost och känna sig stolt att man redan rört lite på sig. Tror jag hade mått bättre av det! Och min hund behöver verkligen komma ut mer...!

Jag slutar 12 idag också. Skulle egentligen till min behandlare idag och träffa den nya, men jag vill byta till Malmö och det sa jag igår till min behandlare. Tror hon blev glad! För där kan jag få bättre hjälp också, eller MER hjälp ska jag väl säga. Min behandlare har varit bäst! Kommer sakna henne. Hoppas den nya i malmö kommer leva upp till mina krav... hehe!
Nu fick jag lite bråttom.

Vi hörs vid lunchtid igen!

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du bestämmer såklart helt själv hur du gör. Men jag känner igen tankegången..att du för att kunna äta bättre måste röra på dig mer. Hur smart är det egentligen om du verkligen vill bli frisk? Det leder bara till mer tvång och ångest..

2008-04-03 @ 09:12:17
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Jag måste röra på mig. Det säger både min behandlare och mamma. Jag har ett stillasittande jobb och kommer inte ut mycket. Bara för att jag ska börja ta fler promenader eller motionerna betyder det inte att det är under tvång. Det är ju inte precis så att jag tänkt gå ut och jogga varje dag. Det räcker med 1 gång i veckan, och promenader på det.
Jag har faktiskt aldrig varit mycket för att träna, speciellt inte motion. Det är "bara" maten jag kontrollerar och "missbrukar".

Klart att man ska vara försiktig, men ändå inte skippa träning alls, för det är inte heller bra för kroppen. Jag måste bygga upp mitt skelett, och det gör man genom att äta bra och träna lagom, precis som det jag vill!!

Kram!

2008-04-03 @ 09:16:32
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Malin

Dem som rör på sig mycket och så har lågt blodtryck eftersom motion gör att blodtrycket sänks :-) Men det kan osså vara av andra orsaker, men ja vet när jag hade högt blodtryck så sa läkaren ut o rör på dig mer så kommer blodtrycket atumatiskt sjunka. Men som sagt det är ändå sjukt härligt och röra på sig ute i naturen, man blir så stress fri och man slipper tänka så mycket . HA en bra dag.

2008-04-03 @ 09:21:57
URL: http://lightinmysoul.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Malin: Jaha, för min läkare sa att det va bra att röra på sig om man har lågt.. men det kanske gäller för högt också? :)

2008-04-03 @ 09:27:45
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Åsa

Åh! Häftigt :)

2008-04-03 @ 09:51:53
URL: http://asanordin.blogg.se
Postat av: pasia

jag tror att promenader kommer att göra dig gott, tänk på alla endorfiner och grejjer :)

2008-04-03 @ 10:10:53
URL: http://www.pasia.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Jag önskar så starkt att du kunde se själv hur sjukt det låter. "Jag måste måste måste äta nyttigare. Jag måste börja träna mer". Du tror att du gör det för din kropp och hälsas eget bästa, men så är det inte. Det är sjukdomen som finns där någonstans i dig. Men fortsätt kämpa, jag tror på dig! PS. Åt också pizza första gången igår, det var inte så gott..DS

2008-04-03 @ 10:12:44
URL: http://shannas.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Matilda: har svarat dig i din blogg. Jag skrev inte ens "måste,måste,måste äta nyttigare och måste börja träna mer"

Läs ordentligt.

2008-04-03 @ 10:56:37
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Malin

Heh ja man ska ju lyssna på sin läkare :P men inte allt för mtk för man vet ju vad som är bäst för sig själv :P. Men ja det gäller också när man har högt blodtryck att röra på sig :-P

2008-04-03 @ 11:52:39
URL: http://lightinmysoul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0