Godmorgon, 6 April

Vaknade tidigt idag som vanligt. Men vad gör det... då blir ju dagen bara längre! Eller hur? Idag ska mammsen och jag åka och köpa blommor hon ska sätta till sommaren. Låter ju kanske inte så roligt, men jag älskar det stället vi ska till. Där var vi alltid när jag var liten...! Jag borde köpa en blomma till mitt rum också, men jag KAN verkligen inte sköta om blommor! Jag har till och med tagit död på en kaktus. Hur lyckas man? Så kanske en plastblomma? Haha!

Annars idag blir det bara vila. Behöver det inför nästa vecka. Ska baka lite, fixa luncher och dona i mitt rum. Vanliga söndagssysslor helt enkelt. Tänkte visa mamma hotellen i Thailand jag hittat, och se vad hon tycker om det. Jag planerar redan, men det är lika bra. Ska man åka så långt måste allt vara fixat långt i förväg, åtminstone första gången man åker. Jag har faktiskt aldrig varit utanför Europa, men det är jag nog inte ensam om. Det längsta jag varit är Kreta, som jag var på förra sommaren med Fanny. Heelt underbart. Varmare klimat än så har jag aldrig varit med om. Minns att det var 45 grader när vi steg av flyget. Snacka om värmechock! Men guuud vad härligt. Fast humöret sjönk ju i värmen, när man går runt och svettas, är törstig och trött hela tiden. Vi sov faktiskt siesta typ varje dag, vilket är såå himla skönt. Gud vad jag saknar det... oooh!

Min frukost idag bestod av ett litet glas naturell yoghurt med blåbär och ett rött plommon, några färska otroligt goda dadlar och en macka (kallar det brödet för barkbrödet för det är så himla torrt, hehe) med kalkon och tomatskivor.


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, samma här - kan inte heller få växter att överleva... Men vi har en "blommster-affär" här (i Borås) som BARA säljer "fejk-blommor". Och dem ser riktigt jävla äkta ut! Inga sånnadär superplastiga som ofta gammla människor har. Men det är rätt dyrt, så jag ska nog önska mig någon blomma i julklapp (haha, låångt kvar, men köper hellre kläder än plastblommor...).

Jo, en grej till. För några år sedan åkte jag, min mor och min syster till Gran Canaria. Tyvärr lyckades vi tajma in då det kom vindar från Sahara-öknen (tror jag), så det var över 55grader C i SKUGGAN! Var säkert MINST 60 i solen, men termometern gick inte längre än till 55..
Men det var VAAAAAAARMT! Men, lyckligtvis var vi där i 2veckor, så andra veckan var det inte lika extremt.

2008-04-06 @ 10:24:15
URL: http://lindarebecca.blogg.se
Postat av: Anonym

vad är det för bröd?

*nyfiken*

2008-04-06 @ 10:56:55
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Rågform tror jag de heter :P

2008-04-06 @ 15:38:17
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Julia

dina frukostar ser alltid så goda ut!!!

2008-04-06 @ 16:13:22
URL: http://ibebeautiful.blogg.se
Postat av: Nadja

Rågform var det enda mjukabröd jag kunde äta under min sjukdomsera (endast 55kcal per skiva), så förlåt mig när jag är misstänkssam till varför vissa tjejer och killar äter det. Du kanske äter det för att det är gott, jag lägger ingen värdering i det! Men söta Cornelia, när man är i din situation skall man istället ta de bröd som har så mycket kcal som möjligt (sålänge det är gott). Det är sådana småsmaker som hjälper eller själper än! KRAM du är ås fin

2008-04-06 @ 17:58:14
Postat av: Thepreciousgirl

Najda: Men snälla söta du. Ska jag inte äta ett bröd för att det har lite kalorier? Min mamma älskar det brödet och jag äter det som finns hemma.
Iaf jag tycker inte det låter speciellt friskt att välja bröd efter kalorier. Lite eller mycket, so what?! Jag äter oftast hemmbakat, och jag skiter i hur mkt/lite kalorier det är i sålänge jag tycker det är gott.

2008-04-06 @ 18:22:51
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Anonym

vellingeblomman? :)

2008-04-06 @ 21:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0