Gårdagen!

Hade det hur trevligt som helst igår. Vi gick allihopa till puben och satte oss ner och började prata. Alla är så grymt trevliga! Och en hel del skratt blev det också. Alla som var där beställde in antingen vin, öl eller sprit, medan jag satt där med en Loka. HAHA! Men men, jag bryr mig inte. Först verkade inte som att någon skulle käka, men så kom menyn och alla skulle ha. Självklart tog jag också något. Som tur var hade de ändrat menyn sen jag var där sist. Mycket fräschare lät allt! Jag och några andra tog vars en ceasar-sallad med kycklingfilé. Det var helt fantastiskt gott! Har aldrig ätit en så god ceasar-sallad. Det var massa olika sorters sallader, kyckling, brödkrutonger, lite parmesan på och mycket dressing. Nån slags vinägerdressing tror jag. Mums! Så det med maten gick superbra!

Vet ni? Jag satte mig ner hos chefen lite och pratade. Han är helt underbart snäll! Han (och alla andra) vet om mina problem och min sjukdom. Han sa "Cornelia, jag ska ta hand om dig". Och så sa han att i sommar bjuder han mig på betald semester, han sa att jag fick resa bort 1 vecka med vem jag ville, och att han betalar. Han sa att jag fick komma till honom när jag vill och prata, att han och jag kunde åka nånstans en eftermiddag och äta lunch, shoppa och bara snacka om livet. Han sa att vi kunde åka till köpenhamn och bara ha kul och slappna av. Han berättade att även ifall han är mångmiljonär, har barn, fru, hus och bil, så mår inte han heller bra alltid. Han berättade att han satsar stenhårt på mig och att jag har en säker framtid! Kan ni tänka er?! Jag kan knappt fatta detta själv.

De andra på jobb har sagt till mig innan att han är världens mest omtänksamma person, och jag kan inget annat än hålla med till 110 %!
Det känns helt sjukt för mig också, eftersom jag aldrig haft en pappa känslomässigt (och inte överhuvudtaget nu längre, har inte träffat min pappa på ½ år). Så kommer han och är som en extra förälder, en manlig sådan som jag behöver och har behövt i hela mitt liv. Jag kan knappt fatta att en man kan vara så snäll, omtänksam och underbart. Vilket är så jävla sjuk, för det finns sjukt många bra killar där ute!! Bara det att jag aldrig träffat någon som verkligen aldrig svikit mig.
Åh jag vill bara göra alla dessa saker man gör med en pappa. Och nu har jag världens chans!

Ni som inte vet så känner vi min chef lite från innan. Jag passar hans hundar ibland (som faktiskt ska komma på torsdag!), min mamma har hans barn på skolan osv.
Han berättade också att första gången han träffade mig, när jag skulle passa hundarna en gång. Så sa han att han tänkte "gud vilken söt tjej". Och sen när han fick reda på min sjukdom ville han hjälpa mig direkt! Tänk att det finns sånna människor. Wow!

Långt men viktigt inlägg detta. Min framtid är säkrad. Ojojoj...
Hoppas ni orkat läsa. Nu ska jag äta min frukost. Puss!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åh, tänk om det fanns flera sådana personer...
Önskar att jag också hade en sån i min närhet, nu blir jag avundsjuk på dig, hihi :$

2008-04-05 @ 08:56:29
URL: http://kontroll2008.blogg.se
Postat av: E-S

Håller med, blir också avundsjuk..! Tänk om man fick en sån chef en dag, det hade jag inte klagat över. Och han betalar din semester?! Vilken fantastisk människa.
Är verkligen otroligt glad för din skull C, du är värd detta!

2008-04-05 @ 09:08:06
URL: http://thecrazybeautiful.blogg.se
Postat av: Emma

Guuuuud vad glad jag blev för din skull när jag läste detta sötnos!
Detta var verkligen vad du behövde!
Åh, jag sitter här och ler.
Fan vad glad jag blir!

jag saknar dig!
vi måste ses i veckan

2008-04-05 @ 09:23:04
URL: http://emmaebba.blogg.se
Postat av: joj

Herregud, vilken mysig människa.. det finns hopp för mänskligheten trots allt! ;)

2008-04-05 @ 09:31:45
URL: http://yamkela.blogg.se
Postat av: sandra e

Åh vilken fin människa! vad kul för dig att det blev så bra igår! kram

2008-04-05 @ 09:43:25
URL: http://Zandros.blogg.se
Postat av: Josephine

Så himla omtänksam han e!
Vad roligt för dig :)
Men vad jobbar du med föresten?

Kram

2008-04-05 @ 10:28:05
URL: http://JOZEPH1NE.blogg.se
Postat av: Bohliiin

Ooh vad kul att höra sånt! Får man fråga vad det är du jobbar med? ;)

2008-04-05 @ 10:39:40
URL: http://bohliin.blogg.se
Postat av: sarah

Du förtjänar det! Efter allt du har gått igenom och fortfarande gör är det inte mer än rätt att turen kommer till dig nu! Jag väntar fortfarande på min tur^^

2008-04-05 @ 12:11:28
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: sofia

OJ vilken toppenchef!! Vad härligt för dig :) Vart är det du jobbar nu igen?

2008-04-05 @ 14:02:37
URL: http://dagensmat.blogg.se
Postat av: Louise

VAD GLAD JAG BLIR!

2008-04-05 @ 14:31:43
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: Melinda

Åh, vad härligt! Jag förstår din längtan efter en pappafigur (känslomässigt). Har känt den länge själv och precis börjat acceptera att jag inte kan vänta mig mer av min egen pappa... Men pappor är viktiga, det är de. Jag har hört att pappan är en flickas första förälskelse psykologiskt, alltså inte att man går och blir kär i sin egen pappa direkt men... Ofta så väljer man pojkvän efter hur ens pappa varit undermedvetet. Det är därför många kvinnor som haft en dålig relation med sin pappa hamnar i dåliga förhållanden.

Är glad för din skull i alla fall. Hoppas det fortsätter gå bra med chefen! Okej, detta kan misstolkas om man inte vet bakgrunden :D Men du fattar ju vad jag menar! Hoppas det går bra med allt annat också för den delen.

Kram!

2008-04-05 @ 16:58:47
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Josse

vad skönt det måste kännas att ha en manlig person i din närhet som visar dig den uppskattning du förtjänar! han verkar vara en sån där genomsnäll person och du har verkligen haft tur med ditt jobb, är verkligen superglad för din skull. du om någon förtjänar att få höra dom där orden och få en betald semester. ha en bra helg!

2008-04-05 @ 17:53:43
URL: http://Juicephine.blogspot.com
Postat av: Anna

Vad underbart för dig, grattis!

2008-04-05 @ 18:42:16
URL: http://shewantsit.blogg.se
Postat av: RASA

aw, så fint och omtänksamt av din chef : ) tänk om alla människor på hela jorden tänkte i samma banor som han! .. --> fred på jorden? : D

2008-04-05 @ 19:36:44
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: AnnaP

oj, alltså inte för att vara dum eller nått, men verkar han inte lite för intresserad? :S du är en himla söt tjej cornelia... så var försiktig :)

men om det inte är så så är det bara himla jättekul och jag är glad för din skull! :)

2008-04-05 @ 20:34:36
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag blir så himla glad av att läsa att det verkligen finns människor som din chef på riktigt! Det värmer verkligen att bara veta det.

2008-04-05 @ 20:38:42
URL: http://mondaymorning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0