Gamla dagboksinlägg

Jag har alltid skrivit dagbok på ett eller annat sätt. Innan skrev jag för hand, och nu blir det ju bloggen. Hittade massa gamla dagböcker jag hade sparade i garderoben... läste några, och fyfan... det känns inte som det är jag som skrivit dedär. Tänk att jag inte förstod hur sjuk jag var, och hur sjuka mina tankar var redan då. Gud vad jag önskar att någon stoppat mig, eller att jag själv insett det sjuka i mitt beteende. Jag skäms så grymt över dessa inläggen, men det är hur jag kände då. Och jag var väldigt mycket yngre när jag skrev det också, därav språket.

29 mars 2003

Idag har jag kollat på "snygg, sexig och singel". Den var jättebra! Handlade mycket om sex. Den var ganska rolig. Efter jag kollat på den så var jag ute och åkte rullor. Det är bra träning. Jag tycker att jag är tjock så jag ska börja träna mycket. Man vill ju se bra ut i sommar.
Solen har börjat gå ner nu. Ha de bra!! Peace.

22 februari 2004

Allt är så konstigt. Ena stunden är allt perfekt, men jag får ångest och svettas av tanken på mat och fett. Jag är besatt! Jag kollar alltid hur mycket fett och socker något innehåller. Godis äter jag inte längre och läsk dricker jag inte. Bara vatten och annat utan fett. Vissa dagar äter jag inte alls. Tränar som bara den och väger mig varje dag. Drar in magen och tittar mig i spegeln. Vill bara försvinna när jag ser allt fett. Det äcklar mig!!
Allt ska bort på ett eller annat sätt. Jag är inte nöjd med något med mig själv. Snacka om dåligt självförtroende. Men jag har provat att tycka om mig, men det funkar inte. Ångest! Det jag egentligen är rädd för är vad andra tycker om mig. Alla blickar. Vet ju inte av vilken anledning, men det känns som alla tycker jag är ful, bara för att jag själv tycker det.
Det verkar ju så lätt ändå. Sluta ät.
Shit, jag har nog snart anorexi. Jag är ju besatt! ÅNGEST!


14 maj 2005

Jag har bara solat idag. Jag börjar bli fet igen. Måste sluta äta vitt bröd! Jag ska banta nu några dagar. Var inne på en pro-ana sida idag. Det är så vacker. Men inte för smala. Typ att man håller på och dö... men revbenen ska synas. Det gör mina, men jag hatar ändå min kropp.
Imorgon ska jag äta mindre.

____


Det är faktiskt sjukt skrämmande att titta tillbaka i gamla dagböcker. Så sjukt allt jag skrev är! Riktigt jäkla sinnessjukt. Jag kan inte förstå att detta faktiskt är jag som skrivit... jag?! Hur kunde detta gå så fel? Vad gör jag nu? Jag har panik! Måste bli frisk NU! Halva mitt liv är bortkastat på detta... jag är så rädd att aldrig komma ur det! Att jag alltid kommer vara såhär... Samtidigt som det är jag som skrivit detta, så är det inte jag på RIKTIGT. Det är min sjuka sida, den som ska förgöras. Det jag måste jobba bort. NU! Inte imorgon. NU!!! Jag ska vända detta. Jag vill inte förlora mer av mitt liv. Det är alldeles för dyrbart för att kastas bort såhär.

Skärpning. Helt jävla ärligt! Detta måste få ett slut...!

Kommentarer
Postat av: Victoria

JA, ja har själv likadanna dagboksinlägg och det skrämmer en verkligen. Samtidigt kan jag tycka det är bra att läsa dom nu, för nu inser jag verkligen hur sjuk jag var. Det insåg man långt ifån då.. När jag läser mina känner jag verkligen att jag inte vill ha det så, att jag vill vara frisk liksom !!

Ta hand om dig och ha en trevlig helg !

2008-04-26 @ 16:33:40
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: nallie

Man brukar ju inte direkt säga " shit, jag har nog snart anorexi"

När man är sjuk i anorexi fattar man det ju inte själv... du insåg visst att du var sjuk innan du belv sjuk.

bra.

^^

2008-04-26 @ 17:09:19
Postat av: Fanny

babybabybabybaby, jag finns här och du vet att du måste bryta mönstret, inte lätt, men inget är omöjligt, bara du sätter ner foten och inte ens en blick åt det hållet dina tankar vill föra dig
du klarar dig jag vet det, i knooow you baby
som sagt, ring när de är nåt, prata med mig...
jag förstår dig till tusen..

2008-04-26 @ 17:27:44
URL: http://beautifulflower.blogg.se
Postat av: Carro

Ja Cornelia , NU ! Inte nästa dag, inte nästa måltid , NU ! Tiden försvinner allt för fort och .. Jag tror på dig, du klarar detta !

2008-04-26 @ 18:07:54
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Cornelia

nallie: Jag var inte helt ute och cyklade ju. Min mens var försvunnen och alla de tankarna hade tagit över mitt liv. Klart jag fatta att något var fel!! Och bara för att jag skrev så då betyder ju inte att jag förnekade att jag var sjuk. Men jag var skiträdd för att BLI sjuk, det har jag hela tiden varit. Men samtidigt känns det inte som man ÄR sjuk. Jo nu, nu när jag jobbat mycket med mig själv och mina känslor. Vad som är normalt och inte.

2008-04-26 @ 18:55:07
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Sofia

bra bra bra bra bra skrivet.
VI SKA KLARA DET HÄR

2008-04-26 @ 20:33:09
Postat av: stars in heaven

Ja sånt där är skrämmande.
Hittade själv några dagböcker jag skrivit i.
Och första texten om att jag var missnöjd med min vikt skrev jag år 2002.
Läskigt när jag tänker efter.

2008-04-26 @ 22:26:01
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Ems

Brukar läsa din blogg varje dag, det brukar ofta bli en käftsmäll och ett abrubt uppvaknande på morgonen, att det finns människor som mår så dåligt. Det jag hoppas varje dag när jag trycker enter, är att det ska stå ett inlägg om hur jävla bra du är och att du duger oavsett hur mycket mat du ätit eller inte! Jag hoppas du snart får ork till sådant inlägg. Det skulle göra min dag! Många kramar!!

2008-04-27 @ 10:24:49
URL: http://englabarn.blogg.se
Postat av: Emilie

Don't panic det kommer. Tänk du har redan kommit så långt i och med att du kan se tillbaka på de där inläggen med fasa, visst det är långt kvar med du har i alla fall kommit till det steget då du vill bli frisk, jag tror på dig, du verkar vara starkare än du tror och du kommer fixa det här!

2008-04-27 @ 14:35:10
Postat av: Elin

Jag läste också igenom gamla dagböcker häromdagen, men det handlade absolut inte om samma saker. Sorgligt att läsa dina inlägg, men känns bra att du blivit så medveten nu. Du verkar vara på väldigt bra spår nu, tjejen,. Hoppas det kan fortsätta så!

Du är stark.

2008-04-28 @ 12:45:57
URL: http://dareling,blogg.se
Postat av: Linda

grymt att våga visa detta. intressant läsning

2008-04-28 @ 18:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0