Fredag, 18 April... sommar på gång?

Jippie! Läste på nyheterna att under helgen och nästa vecka ska det komma in ett stort högtryck över hela sverige! I södra delarna kan det bli hela 15 grader eller över. Åh vad underbart. Här ska det solas och gå sköna promenader på stranden.
Men innan dess måste jag jobba hela dagen idag. Sitta inne vid en dator på en stol och ha det tråkigt. Men jag ska försöka överleva... det är oftast förmiddagarna som går segt. Dock är det lite jobbigt där nu... känns som att alla skäller på mig och en annan hela tiden. Det är mer okej att DOM gör fel... men när vi gör det, ja då är vi slarviga och sitter bara och surfar. Jag surfar aldrig när jag har något att göra, och de har sagt att det är helt okej att surfa när det inte finns saker att göra. Egentligen tror jag mest de säger så till oss för att vi är yngre. Tror knappast någon hade sagt så till en vuxen människa. Jobbigt, men de gånger de händer försöker jag låta det rinna av mig. Jag kan inte göra mer än mitt bästa! Duger det inte så fine, det är inte mitt problem. Jag frågar när jag behöver hjälp, och mer än så kan jag inte heller göra. Jag är inget proffs!

I helgen fyller min lillebror 14 år. Ska fira honom imorgon (fyller på söndag egentligen) med att spela bowling, äta ute och mysa. Vet exakt vad jag vill ge honom... men dessvärre har jag inte möjlighet att köpa det än. Kanske imorgon innan bowlingen? You never know!

Ni får hur som helst ha en härlig dag. Va ute i solen mycket och sola lite för mig också!
Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hejhej, Kan inte du säga någon sida där man kan ladda hem fina typsnitt? :)

2008-04-18 @ 12:04:20
Postat av: Louise

Helt underbart ute i solen idag

2008-04-18 @ 16:13:25
URL: http://louisekarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0