Fredag, 11 April

Härligt med fredag, men tyvärr jobbar jag hela dagen idag. Lite jobbigt och jag ser inte alls fram emot det. Det är en grej just nu som är jobbig och riktigt hemsk, som inte har med mig eller min sjukdom att göra. Kommer heller inte skriva något om det här på bloggen än... usch vill inte tänka mer på det nu.


Jag orkar inte detta vardagslivet. Det suger just nu. Hade varit så fruktansvärt skönt att åka iväg nånstans nu, bara sådär. Jag orkar inte vara social längre, jag gör verkligen inte det. Av flera olika orsaker. Bl.a är jag så jävla trött av mitt jobb, vilket kanske inte är en "ursäkt", men det plus allt det psykiska och fysiska blir det riktigt hårt. Min egna osäkerhet ligger också i det.
Det var precis såhär jag var när jag var som sjukast. Osocial, rädd, ensam, osäker, trött...! Grejen är den att folk tröttnar på en. Och endast de riktiga vännerna och de som verkligen bryr sig stannar kvar. Jag har varit med om det förr! Och jag blir nästan inte ens ledsen om någon lämnar mig, eftersom jag varit med om det så många gånger förut. Dels är det mitt eget fel, men min sjukdom är faktiskt inte MITT FEL. Man väljer inte en sjukdom, man väljer inte att vara osäker, rädd, ensam och totalt vilsen. Många tycker säkert att man har sig själv att skylla i det mesta, men vem mår bättre av att känna skuld över det?

Vet egentligen inte varför jag skriver detta. Det är nog mest för att jag är rädd för mig själv, och att jag börjar bli den lilla rädda, ensamma igen.
Kanske tar det sin tid att komma ur det? För att tvinga mig ut på äventyr och annat funkar inte, jag har provat det. Istället får det mig att isolera mig själv ännu mer.

Vill bara åka till Thailand nu, och slippa dessa problemen för ett tag. Börja om på nytt och försöka tycka om mig själv mer än jag gör nu.

Blärk vilket tråkigt inlägg.
Börjar om en timme och jag VILL INTE! Men jag har i alla fall fått i mig en jättegod frukost. Havrefras med havremjölk, en skiva bröd med keso och soltorkade tomater (ny favorit! På vitt mjukt bröd är godast!), någon apelsinskiva, ett plommon och några pfysalis. Gott!


Puss !

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hoppas du får en skön fredag ändå! Och att du snart mår lite bättre i hjärtat.

2008-04-11 @ 07:14:23
Postat av: Hanna

Hoppas att något roligt händer idag som kan pigga upp dig lite! Dina frukostar låtar alltid helt underbart goda, så gott med soltorkade tomater! Ta hand om dig och ha en bra dag!

2008-04-11 @ 07:58:56
Postat av: RASA

hoppas allting ordnar sej!
ha en trevlig fredag i alla fall : )

2008-04-11 @ 09:29:55
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: tigrisenemmis

Gumman, hoppas du vet att även om vi inte träffats ÄN, så finns jag här för dig. Vi bor ändå rätt nära varandra och vill du någon dag så kan jag ta bussen in till dig. Du har mitt nr, det är bara att smsa mig så kan vi bestämma mer? eller skriv på msn när du kan. Låt dig bara inte känna dig tvungen till det. Hoppas du förstår. Som sagt finns här för dig :) KRAM

2008-04-11 @ 09:43:22
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: carro

tack söta du!:)

2008-04-11 @ 10:07:18
URL: http://lovelyc.blogg.se
Postat av: Malin Liljendahl

Du äter alltid så bra frukostar :)

2008-04-11 @ 10:58:52
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: tigrisenemmis

Svar: Jag förstår dig, men du får ta en dag i taget :) Vem vill egentligen vara ensam? tror inte i att någon vill det, inte helt och hållet iafl. Men det jag egentligen ville enbart komma fram till, Är det något, så finns jag för dig :) Som en riktig och äkta vän :) Krams

2008-04-11 @ 11:20:38
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Alexia

Hej cornelia,

tycker du är en söt och gullig tjej och jag hejar på dej men vill bara kommernter en sak. Du säger att du bäst gillar nyttiga och hälsosamma saker. Så förut (när du troddde att bara fibrer och fullkorn var hällsosamt)skrev du att du testade vitt bröd men inte gillade. Nu när du vet att man inte ska äta för mkt fibrer gillar du plötsligt vitt bröd, samma sak med smöt på mackan när du fick veta att bregott var bra är det plötsligt gott, du som alltid predikat om att det är äckligt. Förstår du inte att det är din sjukdom som styr vad du gillar och inte?! Du kan alldtig bli frisk och di inte kan urkilja vad som är anoriktiskt och friskt. Jag vet i alla fall att det är så eftersom alla som blir friska sedan erkänner för sig själva vad de gillar och inte bara äter diet livsmedel.

Ps. jag vet vad du kommer svara nu att men jag gillar "ren" och hälsosam mat, och visst det gör många men att alltid se till hälsosapekten är inte friskt!!!

2008-04-11 @ 12:20:22
Postat av: Thepreciousgirl

Alexia: Öh jag har aldrig skrivit att vitt bröd är äckligt? :S Jag tycker det är gott! Men mörkt bröd är godast! Inget fel med det.

Och om du tittar tillbaka i bloggen ser du att jag skrivit om detta 10000000 gånger förut och förklarat.

T.ex det med smöret. Vi har alltid haft lätta eller liknande hemma, och det smakar BLÄ rent ut sagt. Men nu tog vi och testade bregott, vilket var helt okej. Det smakar inte lika konstgjort. Det har inget med min sjukdom att göra. Det ÄR äckligt med konstgjort, that's it. Nyttigt eller inte.

Jag har aldrig sagt att jag är frisk heller, och det skrev jag i ett inlägg för nån dag sen att jag absolut inte är.

2008-04-11 @ 13:30:00
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

alexia igen: var har du sett att ja skrivit att jag inte tycker om vitt bröd? Fattar inte :P För jag äter det ofta. Hmm.

2008-04-11 @ 13:31:48
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Madde

Vad för vitt bröd äter du?

2008-04-11 @ 13:52:44
Postat av: Sara

Hoppas din fredag blir någerlunda bätter mot kvällen iaf :) För dt är du värd :!

2008-04-11 @ 14:22:19
URL: http://saarrraa.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Madde: älskar polarkakor, hönökaka, rostebröd, frallor och mammas hembakade :D Ciabatta är också jäävligt gott!

2008-04-11 @ 14:44:00
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Louise

Åhh vet hur det känns... Vardagslivet är trist :/

2008-04-11 @ 14:52:56
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: amelie

hoppas att du fick en bra dag idag! du har en härlig, ärlig och superbra blogg. ge inte upp, keep on fighting! kram amelie

2008-04-11 @ 16:48:32
URL: http://trasbarn.blogg.se
Postat av: Umma

Önskar att du får slappa lite i helgen och ägna dig åt saker du tycker om att göra! Känner igen mig enormt i det du skriver: Ofta vill jag bara fly, åka iväg till en annan plats och bara börja om. Kan bli så trött på mina egna tankar att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tyvärr fungerar det ju inte att fly från sig själv vilket jag insett först nu... Gör man det kommer det bara tillbaka med dubbel kraft.

Ps. Du ska vara JÄVLIGT stolt över dig själv som klarar att hålla fast vid dina uppsatta mål. Starkt starkt starkt.

2008-04-11 @ 17:54:58
URL: http://umma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0