Ångra i sitt liv

Sitter här på jobb och känner mig lite nere. Vill lämna snacket om min sjukdom och sånt nu. Jag mår bättre när jag inte tänker så mycket på den, när jag liksom "glömmer" och inte pratar så mycket om den.

Ibland känner jag bara att jag vill ändra så mycket i mitt liv. Att det finns så mycket jag ångrar. Egentligen är det inte bra att gå och tänka att ditten och datten ångrar jag, och att jag önskar att jag gjorde det på ett annat sätt.

Känner ni ibland så också? Att "ååh det ångrar jag så att jag gjorde". Bortse från att man egentligen inte ska tänka så...

Det jag ångrar mest är att jag började tänka på mat och vikt. Såklart... och att jag är lättpåverkad, inte tänker på mitt bästa... oh det finns så mycket jag behöver jobba med. Det kan jag vara helt ärlig och erkänna!!

Kommentarer
Postat av: Eva

Det tjänar ingenting till att ångra det som har varit (även om det är högst mänskligt att göra det, jag är likadan själv) - det enda du kan göra något åt är framtiden. Se till att påverka den i den riktning du vill så slipper du ångra dig ännu mer om 10, 20 eller 30 år...

2008-04-07 @ 13:39:59
Postat av: Salo

Allting har sin mening.
Att ångra sitt förflutna är som att ångra sig själv.
Försök att koncentrera dig på vad som gör dig glad och vad du tycker om om dig själv istället. =)

2008-04-07 @ 16:39:25
URL: http://isabelsalos.blogg.se
Postat av: Anonym

har läst din blogg nu ett tag så tänkte kommentera:) Klart man ångrat massor, men de e bara att försöka ta igen det nu och göra de bättre:)

2008-04-07 @ 18:56:20
Postat av: Lelle

Hm.. inte för att verka negativ..men jag tror faktiskt INTE på att allt har en mening!(även lost fait för tomten o religion)några år i utryckngstjänst, så hörs alla de här klyschorna såå d-vla patetiska.
Tro..Hopp..o..Kärlek varav den största är KÄRLEKEN!? Bullshit!!..Har DU inte `tron` på dej SJÄLV!! You will never survive...pust men den har du Corni (L)

2008-04-07 @ 21:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0