20 april och min lillebrors födelsedag!

Som sagt fyller min lillebror 14 år idag. Stort grattis! Blir inte så mycket firande idag, det tog vi ju igår istället. Men jag föreslog att vi kunde grilla och ha lite mysigt åtminstone. Kan bli upp till 15 grader idag! Så underbart...! Varje år sommaren närmar sig så känns det helt overkligt. Det var ju så längesen man kunde gå ut utan att frysa röven av sig! Igår blev jag till och med varm när vi var ute i Malmö. Och solbrillorna invigdes. Min hund fick en fästing, jag såg en sjukt stor humla, det fanns ankungar i kanalen i Malmö och jag såg rådjur påvägen hem. Allt bara börjar leva igen! Precis som jag. Känns som jag gått i nån slags dvala... jag hatar vintern så grovt!! Hösten är underbar, men vintern kan dra åt skogen. Deppiga skitmånad. Jag vill resa bort varje vinter i fortsättningen och bara slippa hala vägar, kyla, sjukdomar och allt mög som kommer med vintern. Jag är så glad att den är över!

Blir nog en långpromenad på stranden idag! Sen förhoppningsvis grillning ikväll. Antingen nån köttbit eller kanske lax. Hade varit så fruktansvärt gott med nypotatis, gräddfil och gräslök till. Somrigt, eller vad säger ni? Men nypotatisarna dröjer nog innan de säljs för ett normalt pris. Och tänk när jordgubbarna kommer... jag ÄLSKAR att cykla längre ut på landet och plocka litervis med jordgubbar. Stort plus är att man får äta hur många man vill!

Har ni invigt grillen än? Kanske dags för er idag också?
Kram!

image1743
image1744
Bilder från menyse.com

Kommentarer
Postat av: Erica

vi invigde den igår! såå sjukt gott:) vi grillade kyckling och så hade vi majskolvar på också ;) hehe, ha en bra dag! ps. imorgon kommer mitt hår hem! haha.

2008-04-20 @ 09:54:38
Postat av: emma

åh jag minns alla somrar i skåne påväg till falsterbo då vi stannat på ett "självplock" ställe med jordgubbar...undrar om det är det du menar! gott iallafall :) kram

2008-04-20 @ 10:20:50
URL: http://www.dushi.blogg.se
Postat av: Cornelia

Erica: Gud så gott!
Hoppas du blir nöjd med håret!! Hör av dig och berätta ;)

2008-04-20 @ 11:17:14
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: mats

Det ska bli ännu varmare i veckan. Inte fel!

2008-04-20 @ 13:07:05
URL: http://matspalats.blogg.se
Postat av: linnea.

Åh, gratta honom från mig! :) Vilka härliga bilder, jag längtar så till att frossa i jordgubbar!

2008-04-20 @ 15:20:05
URL: http://linneaah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0