Tack tack tack

Kvällen och träffen med pappa gick lysande. Tack och lov! Jag älskar att vara med honom när han är den där goa och omtänksamma personen. När jag får kramar och han pratar ljudligt och skrattar gott. Han är ju trots allt en del av mig. Jag fick 2000 kr och en prinsesstårta. Jättenöjd är jag, såklart. Jag har varit pank ett bra tag nu, så lite pengar skadade inte. Och detta med prinsesstårtan. Det var som att ta emot en stor ångestklump. Sånt ska man ju inte äta, det är ju onyttigt, usch så mycket socker... ja ni vet allt det man ständigt får höra från höger och vänster.
Jag skulle börja ta, eftersom det är min födelsedag vi firar (2 dagar i förväg). Jag skär sakta upp en liten bit och tar rosen och sätter högst upp. "Shit, ska JAG äta detta?" Och ja, det gjorde jag. Och vet ni vad? Jag är inte ett dugg större, jag är inte ett skit misslyckad eller en dålig person som åt något så förbjudet. Jag njöt, och det har varje människa rätt att göra.

Nog om det. Orkar inte gå in på detta med min ätstörning, inte just nu. Imorgon ska jag till ätstörnings kliniken där jag går 1 gång i veckan. Skriver mer om det imorgon.

Jag är nöjd och glad efter en lyckad kväll med HELA min familj.
Tack pappa för att jag fick se ditt riktiga jag, det var efterlängtat!



Godnatt

Kommentarer
Postat av: Carro

Vad skönt att du fick en bra kväll med din familj :) Såklart du skulle äta tårtan, det är ju gott !

2007-09-20 @ 22:51:40
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Emilia

Härligt att det blev en bra kväll :)

2007-09-21 @ 01:37:00
URL: http://lekmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0