Starka naglar

Jag har alltid fått höra att jag har otroligt fina och starka naglar. Egentligen gör jag inte så mycket för att de ska vara så, men några tips har jag. Vill man ha långa naglar ska man aldrig klippa dom. Fila, fila och åter fila är vad som gäller. Så investera en bra och mjuk fil och använd ofta.
Två saker jag hatar med mina egna naglar är att jag får vita prickar på dom, och att de är "randiga." Förut hade jag massa vita prickar på alla naglarna, men nu har de nästa försvunnit helt. Jag har helt enkelt börjat tänka på att äta mycket frukt och grönsaker. Det stärker naglarna och man slipper dessa vita prickar som innebär vitaminbrist. Under tiden jag svälte mig mycket fick jag väldigt sköra naglar, och ganska så missfärgade. Inte alls så värst glamoröst! Men men. Ränderna vet jag faktiskt inte hur man blir av med, jag filar bort dom oftast. Eller så lägger jag tjocka lager med nagellack :P

Även när jag började med vitamintillskott märkte jag stor positiv skillnad på mina naglar. Så mycket vitaminer = starka naglar!! (Även mitt hår har blivit mycket mycket tjockare och starkare sen jag började äta mer)



Drick en smoothie och få starkare naglar på köpet!


Kommentarer
Postat av: emmissen

vill bara skriva att du är så otroligt söt och har så
snygga kläder. så fin kropp har du också. men du är fortfarande väldigt smal. du har väl en del att gå upp för att komma till normalvikt.

2007-09-26 @ 13:47:49
Postat av: Thepreciousgirl

emmissen: Tack!!
Nej bara typ 2 kilon kvar :) så så himla underviktig är jag inte. Smal kan man va även om man e normalviktig

2007-09-26 @ 14:13:03
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0