Paris hånad

Hm jag satt precis och såg denna filmen från David Letterman som intervjuade Paris Hilton i fredags. Han skämtar om att hon satt i fängelse, och hon ser verkligen sårad ut. Okej, hon är kändis, hon får stå ut med sånt antar jag. Men samtidigt är hon också en människa med känslor. Jag tycker det var överdrivet att dumförklara henne på det sättet. Hon tog sitt straff och verkar vara en bra människa innerst inne. Hon har både humor och talang. Hon har gjort skivor, parfymer, skrivit böcker, gjort filmer och simple life med Nicole Richie. Sluta hacka på henne... visst har hon gjort dumma saker och varit korkad, men vem har inte det? Ingen är perfekt, inte kändisarna heller. Man måste göra misstag i livet för att sedan kunna lära sig av det.

Jag börjar i alla fall tröttna på allt klagande hit och dit på kändisar... bara låt dom vara! Inte hade jag velat att någon skämtade om mina misstag i livet...

http://www.youtube.com/watch?v=koH0sDec2-k

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har suttit i över en timma tror jag och läst din blogg.. din kamp mot anorexin.. har gråtit konstant tror jag, för allt du skriver är som taget ur mina tankar.. tankarna runt maten.. men jag har kommit till den punkt i livet att nu jävlar ska jag vinna det här och bli lycklig - på riktigt! Kämpa på vännen, du är stark.. jag finns med dig.. hör gärna av dig i ett mail eller liknande, så kan vi prata mer? Om du vill.. måånga många kramar Sandra

2007-09-30 @ 13:12:59
Postat av: Thepreciousgirl

Sandra:
Vad rörd jag blir. Helt sjukt. Så sjukt starkt att du vill vinna, att du vill bli frisk och lycklig. Det är ett så himla stort steg i hela processen! Jag önskar dig all lycka till! Självklart kan vi det, du kanske har msn? Hör av dig, eller så kan du adda mig, jag tror min mejl ska stå på sidan.
Vi hörs! Kramar <3

2007-09-30 @ 13:47:07
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: emma

Jaa leave paris alone!! Ps. sitter och funderar på varför jag känner igen dig - bodde du i höllviken? Jag har spenderat mången tid i ljunghusen / falsterbo så skulle väl kunna vara därför då...:)
Du är jätteduktig och stark.

2007-09-30 @ 17:24:12
URL: http://dushi.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Emma: What känner du igen mig :) Ja jag bor i Höllviken. Fan va coolt :D <3

2007-09-30 @ 17:25:47
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: emma

haha ja :D men jag bor uppe i stockholm. Båda föräldrar skåningar och hela tjocka släkten därnere....vem vet vi kanske bråkade i sandlådan för en tio år sedan! ta hand om dig :)

2007-09-30 @ 21:22:16
URL: http://dushi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0