Yeeeees!

Jag hade riktigt trevligt igår. Gud vad underbart det var! Träffade alla mina små nya kusiner, lekte med vovven och de små sötnosarna, åt gott och skrattade! Livet känns så enkelt när det går som man vill, när problemen skjuts undan för en stund och det går att leva fullt ut. Tack för en underbar kväll, den gav mig styrka!

Mamma är sjuk. Hon har varit hemma hela veckan, plus att hon kanske måste sjukskriva sig nästa. Hon har ont i luftrören, hostar upp grönt slem och har ont i kroppen. Stackars mamma! Jag hatar att oroa mig för henne...
Idag ska jag i alla fall hjälpa henne att storhandla, känns bra.
Lite senare ska jag luncha med en kompis i Malmö, ska bli roligt! Har saknat dig så, även om det bara var 1 vecka sen sist ;)

Fick lite saker igår också. En stickad tunika från Gina Tricot, 500 kr och lite Dove-produkter. Blev speciellt glad för Dove Summer Glow som ska vara så himla bra. En brun utan sol som gör en stegvis brunare. Det behövs såhär års kan jag säga. Hatar att känna mig blek och trist!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag är jäääätteglad för din skull Cornelia! Du förtjänar att alla kvällar framöver blir lika lyckade och fyller dig med styrka<3

2007-10-07 @ 18:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0