Träning

Ja nu ska jag äntligen börja träna. Gud vad underbart. Jag ska få fina och starka muskler, på ett hälsosamt sätt. Så oroa er inte. Jag ska hålla koll på maten, och försöka att inte träna för mycket. Ikväll jogga jag 45 minuter, helt sjukt härligt. Blev inte så trött som jag trodde, men lite håll fick jag :P Haha!
Hade min kropp bara varit lite mer tränad (jag tränade ingenting innan) så tror jag den hade varit ännu finare. Liksom muskulös och fast. Och nej, det är inte ätstörningen som talar. Jag vill inte träna för att gå ner i vikt. Jag skiter i vad jag väger. Men att vara nöjd med det jag ser i spegeln är väl inget fel med? Och stundvis är jag nöjd redan nu.

Nej, nu ska jag gå och göra lite kvällsmål. Vet inte vad det blir. En smoothie, macka eller lite flingor och naturell yoghurt.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Sofia/skj.blogg.se

jag är så oerhört imponerad av dig! Jag vill vara så duktig som du är! Jag har ju ocså en ätstörning men kan inte allt prata öppet om det.. blir mest " är ledsen.. allt är jobbigt.. osv" ialf på internet. Många vet om det, men jag kan ändå inte prata särskilt öppet om det, skitjobbigt egentligen. För man ska ju inte skämmas för det..
Jag har nått min normalvikt nu, tror jag, men jag kan verkligen inte förmå mig att äta ordentligt. JAg får ångest av typ stora middagar och luncher och mellanmål framförallt. Håller du alla måltider? Om du tycker det är okej att prata om det så får du gärna adda mig på: [email protected].
Kramar

2007-10-11 @ 21:40:58
Postat av: Thepreciousgirl

Sofia: Jag addar dig på msn ! Sköt om dig sålänge, hörs snart! Kram

2007-10-11 @ 21:51:23
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Anonym

eeh 45 mintuter?
du är fanimej kvitt från ätstörningar
det ända du vill är attbli smal smal smal benig benig

2007-10-11 @ 21:53:25
Postat av: Carro

Se bara till att du tar hand om dig själv och äter ännu mer ordentligt om du tränar ! *kram*

2007-10-11 @ 22:32:23
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Sofia/skj.blogg.se

Jag förstår dig absolut med det där att det inte är ätstörningen som talar, för man vill ju komma tillbaka till det normala. Kunna träna regelbundet och börja leva hälsosamt igen, iget svält och hetsträning utan äta bra och träna bra.
Jag tycker bara du gör ett absolut rätt val, och märker du att det skulle gå åt fel håll så vet jag att du skulle inse det och rätta till allt igen.

Du är verkligen stark, hoppas du vet det och hoppas folk i din närhet berättar det för dig.
Du har det jäkligt tufft men är otroligt stark.

Vi hörs på msn,
Kramar!!

2007-10-12 @ 08:15:31
URL: http://skj,blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Anonym: Hur vet du att jag vill bli benig? Hade jag velat bli det hade jag slutat äta. Gått tillbaka till mina gamla matvanor. Levt på sallad och knäckebröd. Så kom inte här och tro att du vet vad jag vill bli och inte bli. Hejdå

2007-10-12 @ 09:19:11
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: emmissen

blir lite orolig ändå, för du äter lite för lite. vill inte verka gnatig. och jag är väl inte den som ska komma med råd. men tycker du ska försöka äta lite mer. men vet att du gör så gott du kan. kram, du kommer bli världens sötaste modell.

2007-10-12 @ 16:05:48
Postat av: j

ja du är är sällsynt vacker, verkligen och träning behöver inte bara vara för en vältränad kropp utan även för att man mår BÄTTRE psykiskt och kroppens funktioner blir mer glada och aktiva.. pch en bonus med att träna är att man kan äta desto mer för att man förbränner mer!
keep up that good work hjärtat!

2007-10-13 @ 21:09:33
Postat av: Anonym

älskar din blogg!!

2007-10-13 @ 21:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0