Rätt eller fel?

Har funderat lite på detta med jägarna som blev dödade av en björn förra veckan. Hörde att de sköt ihjäl björnen sen. Varför? Egentligen. Det är ett djur! Alla vet väl att björnar är farliga. Sånt händer. Vem mår bättre av att björnen blev dödad? Familjerna? Tror knappast det. Isåfall måste de väl döda alla björnar eftersom de alla är kapabla till att döda?! Själv tyckte jag det var otroligt onödigt att skjuta den. Varför inte fånga in den och flytta den till ett bättre ställe, där människor inte bor? Jag tycker det är mord.
Som jag hörde på NRJ, så sa positiva-fredrik på skoj att de kanske skulle förhöra björnen. HAHA! :D
Det är skrattretande. Snälla, det var en BJÖRN!

Och nej, även ifall det hade varit min mamma som blivit dödad av en björn, hade jag inte velat se den död. Det hade inte spelat någon roll. Varför ta fler liv än nödvändigt? Det hade inte gjort att mamma kom tillbaka, och jag själv hade inte mått mycket bättre för det.

image199


Kommentarer
Postat av: Anonym

det är inte alls konstigt att du tycker så, herregud det är väl snarare mänskligt att känna så!
:)

2007-10-16 @ 22:24:47
Postat av: josse

jag tror att det snarare handlade om att den inte skulle döda fler människor, tror inte de dödade den för skojs skull precis. djur ska inte leva i fångenskap, tycker det är konstigt att du tycker att det är okej. visst stor skillnad på att vara död o leva i en bur men ändå?

2007-10-16 @ 23:29:03
Postat av: Thepreciousgirl

Josse: Men varför inte flytta den isåfall? Den dödade ju eftersom den kände sig hotad. Vilket rovdjur som helst försvarar sig på det sättet. Jag har väl inte sagt att fångenskap är okej?! :S Jag skrev att de kan väl fånga in den och släppa ut den nån annanstans!! Aldrig att jag är för fångenskap. NO WAY!

2007-10-17 @ 08:29:20
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: josse

okej då ber jag om ursäkt, när du skrev "Varför inte fånga in den och flytta den till ett bättre ställe, där människor inte bor?" så antog jag att du menade att sätta den i en djurpark eller något liknande. tycker synd om djuren på såna ställen, tycker inte att dom ska behöva leva så.

2007-10-17 @ 11:21:19
Postat av: Thepreciousgirl

Josse: Nej det var verkligen inte så jag menade :) "Där människor inte bor" menar jag med typ långt åt helsike. :P Där dom kan springa fritt och få vara ifred! :)

2007-10-17 @ 11:41:16
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0