Hej sötnosar!

Jag blir så otroligt glad i hela själen när jag läser att ni tycker om min blogg. Att ni bryr er om mig och skriver så underbara kommentarer. Jag blir lika lycklig varje gång jag ser en ny kommentar :)

Jag mår fortfarande inte speciellt bra. Jag har ont i huvudet och känner mig trött och yr. Vet inte om jag orkar åka till ätstörnings-kliniken imorgon. Jag borde inte... får ringa imorgonbitti och lämna återbud. Kanske orkar jag på onsdag? Hoppas, för det är så skönt att komma dit. Det är min tid liksom. Och jag får äntligen ur mig all skit och alla känslor.
Så får se hur det blir med det.

Kom att tänka på en sak nyss. Det är en ovanlig känsla för mig att vara behövd. Att någon ringer och gråter, vill ha min hjälp och vill prata med mig. Att jag kan få någon annan att må bra. Det är en helt ny känsla för mig.

Här är en bild på mig och Fanny igår. Hehe :D

image197

Kommentarer
Postat av: P

Har varit skeptisk till din nya hårfärg, men här såg man att det blev riktigt bra! Du ser faktiskt äldre ut nu tycker jag :) Jätte fint ialf!

2007-10-15 @ 19:10:51
Postat av: Thepreciousgirl

P: Tack!! :) jag kände också så från början, men nu är det finare. Har blekts lite också, frisören sa att det kunde göra det. Därför jag tog en mörk färg :) hihi

2007-10-15 @ 19:14:06
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: stefffie

Har du lagt til mig?
[email protected]
Måste verklige prata med ngn :(

2007-10-15 @ 19:32:48
Postat av: Anonym

så himla söta!

2007-10-16 @ 22:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0