Godmorgon!

Gud vilken härlig dag det är idag. Solen skiner och alla löven har verkligen ändrat färg nu! Funderar lite på vad jag ska hitta på idag. Egentligen ska jag ju på modell grejen klockan 15:00 i Malmö. Men jag har bestämt mig för att skippa den. Jag mår ju inte ens bra av själva tanken att gå dit, hur bra kan det då vara att genomföra det? Nej, det får vänta. Och har jag nu verkligen ett "modellutseende" så kan det väl vänta ett år eller två.
Ska snart släppa ut lilla Tea i trädgården, leka lite och ge henne mat. Kanske tar en långpromenad med henne senare, får se. Har precis ätit havregrynsgröt med havremjölk och äpplemos! Supergott, speciellt nu när det börjar bli kallt ute. På sommaren är det inte lika gott med varm mat. Nu kan man koka sig en stor kopp te och njuta, utan att svättas ihjäl av värmen.

Häromnatten drömde jag att det var julafton. Är det bara jag som längtar? Jag längtar alltid lika mycket efter julen. Stämningen är så underbar. Att gå på julmarknader, värma sig med glögg, äta pepparkakor, stå och värma sig vid en eld, häst och vagn, presenter, julkort, tomtar, allt glitter och alla lampor och ljus. Ni ska se hur mycket de pyntar här i Höllviken! Alla träd är belysta, julgranar i parken, marschaller lite här och var. Jag ska ta massor med foton i år, ska visa er hur himla mysigt det är här ibland. Bara jag som längtar till julen?

Nej nu undrar nog Tea var jag tar vägen...
Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Mysan

Hej!
Fy va trist med skolan! Vill du se bilder från branden, kolla in http://newshunter.se/.
Hoppas vi ses ikväll!
kram kusinen

2007-10-18 @ 13:43:37
URL: http://giowanna.blogg.se
Postat av: karoline

jag tycker det är jätte bra att du lyssnar på dig själv och kan vänta med hela modellgrejen :) du är så vacker att du säkert kommer lyckas senare ändå bara du vill!

2007-10-18 @ 14:08:18
URL: http://candence.blogg.se
Postat av: Carro

Det ska bli galet mysigt med jul ! Hoppas bara att denna blir bättre än den förra .. Galet charmig du var på videobloggen föressten !

2007-10-18 @ 17:52:57
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Kristina

Jag tycker det är bra att du väntar med modellgrejen om du känner att du inte klarar av den just nu! Jag älskar också julen, den är så fantastiskt mysig :)

2007-10-18 @ 22:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0