Fler frågor, fler svar!

1. Vad använder du för skönhetsprodukter?
Jäklart, det är massor det. Jag älskar smink och ändra mitt utseende på alla möjlga sätt. Jag brukar köra på vanligt smink från typ kicks, lindex, h&m osv. "Maybelline wonder finish" är helt klart min favorit när det gäller foundation. Det känns inte alls kladdig, den håller länge, täcker bra och känns naturlig. Jag kör på färgen "nude".
Brukar alltid använda lite solpuder istället för vanligt kompakt puder. De flesta solpuder är bra. Skaffa en stor borste för bättre resultat!
Till läpparna använder jag oftast bara lite läppsyl. Gärna vaselin. Håller länge, är billig och tar typ aldrig slut!
Parfym använder jag sällan. Tycker bättre om lite lotion med parfym istället. Känns fräshare! Dove är bäst ;)

2. Vad är dina "måsten" i matväg som du bara måste ha varje dag?
Frukt, grönsaker, mackor med smör och skinka. Nån god hemmalagad middag <3 Mums!

3. Vilka naturgodisar är dina favoriter?
De med yoghurtöverdrag. Oh gud! Cashewnötter med yoghurtöverdrag är mumsfillibabba! :) Torkade frukterna är också otroligt goda, speciellt ananas och papaya!

4. Vem är din favoritartist?
Har tusentals. Men just nu måste det vara Jake Coco. Inte så känd kanske, men oooh vilken röst!

5. Om du kunde ändra skönhetsidealen, hade du ändrat dem då och till vad?
Naturlig look. Naturliga människor utan retuschering, utan smink. Så som vi faktiskt ser ut på riktigt. Alla har lite gropar här och var, och varför inte visa upp det? Visa att det är sexigt att vara naturlig? Istället för nerbantade, sminkade, opererade och plastiga tjejer? Alla storlekar, inget ska förbjudas.

6. Eftersom att du inte går i skolan och inte får studiebidrag eller jobbar hur kan du då har råd att shoppa kläder osv för 2000 kr i månaden?
För det första har jag en pappa som tack och lov ger mig lite pengar i månaden. Det uppskattar jag. Jag har en snäll mamma som ibland ger mig lite pengar. Jag sparar från födelsedagen, julen m.m. Ibland får jag av snälla farmor. Så småningom ska jag även söka socialbidrag, eftersom mamma har det lite tajt med pengarna.

7. Hur mycket motionerar du per vecka? och hur mycket motionerade du när du var som värst i anorexin?
Ärligt talat är jag rätt dålig på att motionera. Det händer att jag tar mig ut och joggar en runda, men det brukar dröja länge mellan gångerna. Hehe. Jag har ett gymkort, men går aldrig dit. Av flera olika orsaker. Pallar nog mest inte att ge mig ut bland massa folk. Speciellt vältränade...
Under värsta tiden i anorexin så motionerade jag en del. Men mest i form av promenader. Var jämt ute och flängde... absolut ingenting jag saknar, eftersom det enbart var tvång. Nu kan jag ta sköna promenader för att jag vill , det är underbart!

8. Kan du äta all sorts mat, eller är det något du känner/vet att du aldrig skulle kunna få i dig?
Nej det finns mycket begränsningar i mitt ätande. Jag undviker allt som anses vara "onyttigt". Ni vet... pizza, pommes, sötsaker... det händer att jag unnar mig något om helgerna. Isåfall naturgodis eller nån god drink ;D Jag strävar efter att kunna äta det jag vill, så vill inte skriva att jag VET något jag aldrig kommer kunna äta.

9. Hur lång du är och hur mycket du väger idag?
Jag är ca 169 cm (kanske lite mindre?) och väger 50-51 skulle jag tro. Har inte vägt mig på några veckor, men på måndag är det dags.

10. Vart får du inspiration ifrån till hur du ska klä dig?
Modetidningar, andra bloggar, outfits, och andra hemsidor på internet.

Tack för frågorna! / Cornelia

                   

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jake Coco är underbar! Trodde ingen annan typ kände till honom^^

2007-10-19 @ 09:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0