En sak till

Jag skiter i modellsaken. Jag är inte frisk än, och jag tror inte jag är redo. Jag är väl ingen man ska se upp till, right? Anorexi, skilsmässo och världens ensammaste flicka... nej. Dröm och glöm.

Kommentarer
Postat av: linnea

modeller behöver inte vara någon slags förebild eller någon man ska se upp till, egentligen. se bara på alla modeller som finns där ute i världen. jag tror inte att någon av dem är perfekta under "ytan" om jag ska vara ärlig! men om du känner att du VILL vara ett föredöme, och samtidigt vet att du inte ÄR det, så är det ju en annan sak. men jag tror att du är så mycket mer än vad du tror att du är, och verkligen inte världens ensammaste flicka hörru :) hoppas det blir bra med vad du än bestämmer dig att göra med modellgrejen! HUG

2007-10-15 @ 20:46:15
URL: http://ping.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Gör precis det som du känner för. Följ ditt hjärta det är det ända rätta.
Om du känner att det inte känns rätt. Gör det inte. Men den dag du känner att det känns rätt, den dagen kommer du att lyckas. Det tvekar jag inte en sekund på!
Kramar

2007-10-15 @ 21:28:49
Postat av: en som bryr sig

NEJ! Du får inte ge upp...
Satsa vännen, du kan bevisa för mänsligheten att det går att bli fri anorexin, att man kan övervinna svårigheter i livet och ändå stå med flaggan i topp.

Du måste kämpa tjejen..GE INTE UPP!

2007-10-15 @ 21:51:24
Postat av: Therese

Gör det som känns bäst för dig!

Tycker också att detta är den bästa bloggen jag läst!!

2007-10-15 @ 22:38:38
Postat av: Fialotta

En som bryr sig: NEJ! Du får inte ge upp...

Men det är väl bättre att vara säker på det man gör? Man måste ju känna sig redo och ha bestämt sig för att detta är det jag vill!.. Man kan inte göra något bra om man egentligen inte är redo för det.

2007-10-16 @ 07:43:57
Postat av: Thepreciousgirl

tack alla! jag vet inte alls hur jag känner.. och det är kanske säkrast att strunta i det? =/ åh det är så svårt.. ska ta mig en funderare idag

2007-10-16 @ 08:03:32
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Sofia

Du gör alldeles rätt i at hoppa över det tycker jag. Du och jag kan söka tillsammans nästa år, då SKA vi vara helt friska, åtminstone en lång bit framåt, och klara det galant. Då ska vi gå in där och verkligen tycka att vi är två ursnygga brudar som kommer vinna hela tävlingen! Haha

Ta hand om dig sötnosen

2007-10-16 @ 08:55:06
URL: http://skj.blogg.se
Postat av: josse

klart du är en förebild.. du har ju gått igenom skitmycket och även om du inte tror det själv så tycker jag iaf att du är en jättestark person. men om du känner på dig att du inte kommer klara av det, så tycker jag inte att du ska gå dit. men samtidigt så måste du våga ta risker.. tänk så ångrar du dig? tänk så gillar dom dig? och om dom nu inte gör det.. så visst, men dom hörde ju faktiskt av sig som sagt.. det måste ju betyda någonting eller hur? :)

2007-10-16 @ 10:04:17
Postat av: Sofia

en sak till... det är ju inte försent heller. Jag menar, även om du har en chans, så finns det en chans nästa år också. Låt sjukdomen ta sin tid och försök hitta tillbaka till dig själv ordentligt innan du tar dig in i något som modelljobb, för det är väldigt kroppsfixerande och det sista vi vill är att se dig falla igen. (trots att jag vet att du är stark)
Men som sagt, det är ditt val.

Och jag tror du gör rätt hur du än gör!

2007-10-16 @ 14:44:26
URL: http://skj.blogg.se
Postat av: Nicole

Neej, gå snälla, du är underbart vacker, och dt är så många som tror på dig. Du kommer kunna gå så långt med dt här, ta chansen och gå nu.
Kramar, tror på dig,

2007-10-16 @ 20:48:56
Postat av: Sabina

jag måste börja med att säga att du verkligen är vacker och har antagligen förutsättningarna för att bli modell. Men modellbranschen är en sjukt tuff bransch, jag tror att många som går in i den inte är starka nog och klarar inte av den utan börjar ta droger eller får ätstörningar.. Det viktigaste är att du mår bra och gör det för att du tycker att det är kul och känner att du kan dra dig ur när du känner för det. Men ta det lugnt, var rädd om dig själv. Det kommer att komma många fler tillfällen ;)
jag tror på dig!

2007-10-16 @ 21:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0