Storhandling och städning

Känner mig helt matt. Först handlade vi mat i 2 hela timmar, fattar inte hur vi kunde handla så mycket. Men det behövdes kan jag tala om! Så nu är kyl, frys och skafferi fulla av god mat. Så nu kan jag i alla fall inte skylla på att det inte finns nån mat jag inte tycker om. För MUMS så mycket gott. Köpte en chokladkalender också, hihi! Gud så gott. Och snacka om nostalgi på hög nivå. Förut var det inte jul utan en chokladkalender. Det är ju sjävklart att jag ska ha en sån!
Efter handlingen åt jag lunch, kräftstjärtar med grönsaker, keso och ett stort äpple till efterrätt. Sen drog städningen igång. Här är alltid en himla röra i detta huset, men nu är det snart fint. Har möblerat om i vardagsrummet och haller. Blir riktigt fint! Kan fota någon dag, så får ni se hur jag bor ;D Haha!
Blev jättetrött efter städningen, så gick och åt mellanmål. Har suttit här sen dess. Man ska vila efter man ätit, så kroppen hinner tillgodogöra näringen, så jag orkar andas och tänka.
Tänkte ta en liten joggingrunda nu, är pepp för det. Sen duscha på det varmaste och sen äta mammas underbart goda fisksoppa (tror jag var fisksoppa, men soppa var det iaf), med bröd och pålägg. MMM!

Börjar fundera på julklappar också. Jag älskar ju att köpa saker till andra, men jag är pank. Jaja, det trillar väl in lite pengar så småningom. Ska göra de finaste pakenten i år! Det säger jag typ alltid. Men jag älskar att sitta och rita hjärtan på paketen, stämpla olika saker och skriva med guld och silver-pennor. Har vitt omslagspapper också, så kan man göra sina paket lite personligare. Jättekul! Finns massor av pysselgrejer på Panduro Hobby. Älskar den butiken! Kan gå där i timmar och titta på allt fint.

Oh just det. Frös som fasiken imorse när vi var och handlade. Och min moster sa "ja men du har ju inget underhudsfett"... och nej det har jag väl inte, när jag tänker med min friska hjärnhalva. Ibland får sånna kommentarer mig att tänka till ordentligt. Fast ibland blir jag bara ledsen...

Stor kram till er alla !

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jaa jag vill se kort på hur det ser ut i ditt hus!:DD

2007-11-21 @ 17:01:25
Postat av: Ellinor

Hoppas du kan njuta av chokladen i kalendern också!!

2007-11-21 @ 17:15:14
URL: http://www.ellinorss.blogg.se
Postat av: ronnie

hatar den där kommentaren....speciellt när man känner sig som barbapappa själv.

känns som om de gör narr av en nästan men kul att det gick så bra för dig =)

kram

2007-11-21 @ 17:50:44
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Anonym

inget taskigt, men kommer du äta av chokladkalendern?

2007-11-21 @ 19:05:36
Postat av: Kristina

Jag älskar att pyssla och det är jätteroligt att titta på panduros saker :D Om jag hade haft mycket pengar hade jag säkert köpt nästan allt i panduro, men men :P
Vad roligt att du köpte en chokladkalender :) det gör mig glad att läsa det!

2007-11-21 @ 20:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0