Psykologen

Idag ska jag till psykologen. Kommer bli så himla trött av det. Känner mig alltid lika tom efteråt, och jag vet inte alls hur jag hoppas det ska gå. På ett konstigt sätt vill jag inte att hon ska prata bort mina sjuka tankar. Det är ju de som ska göra mig smal! Åh sån idiot jag är, eller känner mig i alla fall.

Det sjuka är att jag skäms att prata om vad jag ätit inför mamma. Det gjorde jag alltid innan, och gör nu igen. Varför? Jag tänker alltid att hon ser mig såsom jag ser mig själv. Tjock och ful. Men jag vet ju att det inte är så! "Har du ätit?"... "Mm vadå då?"... "Vad blev det för gott?"... "eh... jag kommer inte ihåg"

Jag vill inte att hon ska veta, samtidigt som jag vill. Öh?

Jaja. Efter besöket där ska jag hämta mitt paket som kommit från h&m. Om jag orkar vill säga... jo jag ska orka!
Åhnej. Kom på nu att det är vägning imorgon. Undra vad den står på? Usch

______________

Vill också tacka IGEN för era kommentarer. Det är sjukt att så många känner likadant som jag. =/

Kommentarer
Postat av: Amelie

Förstår precis hur du känner dig nu men.. Man måste nog försöka se snäppet längre. Skit i tankarna , det är helt grymt svårt och ibland nästan omöjligt.. Därför har vi alla svackor! Se till att prata ut ordentligt med din behandlare. Hon ser dig för vad du är och hon kommer förstå.
Tah and om dig!

2007-11-28 @ 08:54:16
URL: http://amyi.blogg.se
Postat av: Linda

Lilla sötnos, om dem får bort tankarna "som ska göra dig smal", så fixar det ju till sig med en massa grejor och du ser hur underbart snygg du verkligen är!! It´s a win-win situiation! No more "euu, why did I eat that?!" and more "Damn! I´m HOT!" !! :D:D

2007-11-28 @ 09:47:23
URL: http://lindarebecca.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0