Operationer

Jag har jämt tänk att jag ska förstora mina bröst. Döm mig inte nu! Jag är ingen bimbo eller liknande. Men jag tycker det är snyggt med bröst. Inte megastora så att inga kläder passar, men lite så lagom. En stor B-kupa kanske? Det hade räckt för mig. Nu är mina bröst minimala, och jag trivs inte så jättebra med det. Eller det är olika faktiskt. Ibland tycker jag det är så skönt med små, men jag vill ju åtminstone passa i en bikini...!! hatar helt enkelt att vara platt! Och min överkropp är spinkig. Det mesta sätter sig på min rumpa, och inget på brösten typ. Tror faktiskt liite större hade passat.

Få inte panik nu, detta är bara som jag funderar. Och ska jag göra en operation ska jag vänta några år till, eftersom min kropp fortfarande växer. Plus att jag tror inte min kropp hade pallat med ett sånt ingrepp just nu.

Men vad tycker ni? Antar att det kommer bli ett himla liv här nu... att förstora brösten verkar många tycka är "sååå hemskt"... och ja, stora bomber till en liten kropp är INTE INTE INTE snyggt. Missförstå mig inte.

Vad skulle ni absolut INTE operera? Själv skulle jag aldrig låta någon röra mitt ansikte. Fyfan om det blir fel liksom. Usch!

Kommentarer
Postat av: L

Det är helt okej! Jag har velat operera mina lår och min mage hur länge som helst. Är helt enkelt inte nöjd. Kan definitivt förstå att man vill förstora brösten. Jag är nöjd med mina nu, och har aldrigt upplevt att vara platt. Men jag förstår känslan av att villja ändra saker =)

2007-11-14 @ 10:57:11
URL: http://cherrybaby.blogg.se
Postat av: Åsa

Skrev du inte i ett tidigare inlägg med en bild på Kate Hudson att hon fått dig att älska dina små bröst? Jag dömer dig absolut inte, det är upp till var och en, men jag är själv rätt "platt" och mig har det aldrig bekymmrat särskilt mycket så jag skulle aldrig komma på tanken att göra en bröstförstoring. Men känner du att du verkligen lider av det och skulle må mycket bättre av att göra en operation så tycker jag inte någon kan säga att det är fel direkt. Men tänk på att det oftast har med något annat att göra - och inte utseendet - när man mår dåligt. Försök jobba med det inre först, sen när du mår bättre psykiskt så kan du ju känna efter om du fortfarande ser likadant på saken...

2007-11-14 @ 11:08:03
Postat av: Thepreciousgirl

Åsa: Ja hon är en förebild helt klart :) och som sagt är detta bara som jag tänkt på och aldrig kunnat släppa riktigt. men ja jag håller med dig fullt ut! därför jag aldrig skulle få för mig att göra det just nu, eftersom min självkänsla är rätt låg :/

2007-11-14 @ 11:11:45
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Tigrisenemmis

Små fina bröst är finast, så en stor B-kupa är kanske lite för stort, en vanlig B-kupa är mer lagom i såfall, men jag har alltid tyckt du har sån fin passform gällande dina bröst, det är så fint när du har urringat och inget stor är i vägen. Menar en fotograf vill ha dig så som du ser ut nu. Tänk på det ;) Puss på dig snyggast!

2007-11-14 @ 12:14:30
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Nnnn

jag har relativt liten B-kupa, jag vill däremot ha mindre. Små bröst är fint, stora är ivägen. Jag menar mina är inte så stora, men jag tycker ändå dem är besvärliga, hehe. men det är klart en smaksak! Lycka till =)

2007-11-14 @ 12:35:06
Postat av: lilla ja

Jag kan förstå dina tankar, men hoppas ändå att du låter bli. Jag har personligen svårt att tycka att det är snyggt med två hårda fasta klumpar till en "mager / liten" överkropp. Det blir ju att se onaturligt ut. Jag skulle dock kunna tänka att lyfta mig, då jag från början hade ´ganska stora, D-E kupa, men efter allt bantande & jo-jo pendlande, tycker iaf jag att de blivit ganska slappa. En vanlig önskan för oss sjuka är väl fettsugning, men mer realistikt är att jag nog skulle vilja göra en LPG-behandlning mor celluliter =X Förstår att du skulle vilja passa i bikini, men det finns ju andra sätt annars att fuska med. Hur som helst, gör det som känns bäst, MEN, Lär dig älska din kropp innan du gör något! Du är supervacker som du är!

2007-11-14 @ 13:27:14
Postat av: Zia

Nej Cornelia- gör det INTE! Vet du vad? Jag har alltid tyckt att du har så snygga bröst och varit avundsjuk på "dom". Har tänkt flera gånger att jag ska skriva till dig att du har så fina bröst och att jag gärna skulle byta med dig!:)Anledningen till att jag inte tycker att du ska göra det är för att jag själv har förstorat mina bröst och jag ångrar mig jättemycket! Så fort som jag får pengar så ska jag plocka ut implantaten... jag gillar dom inte alls, det känns så äckligt att ha nått onaturligt i kroppen tycker jag. :( Visserligen så gjorde jag väldigt stora bröst, gick från liten C-kupa till en E-kupa. La in 330 g runda geléhallon. Det var ett jättedumt beslut av mig... hade nyss fyllt 19 år när jag gjorde det och tänkte aldrig riktigt igenom mitt beslut, vilket jag ångrar nu i efterhand.Inga kläder sitter fint, då jag är väldigt smal förövrigt. Känner mig alltid "porrig"
trots att jag aldrig bär urringat.

Men som sagt om du nu verkligen vill göra brösten så är mitt råd: tänk igenom ditt beslut MÅNGA gånger, kolla upp läkaren som ska utföra ingreppet, överväg för och nackdelar samt tro inte att ett par nya bröst kommer att lösa dina problem eller göra dig lycklig. Gör förgudsskull inte heller för stora bröst, det är bara fult och oparktiskt!Anledningen till att jag låter så hård är att både jag (som har Bdd som min huvuddiagnos) och min kompis som har anorexia har båda blivit missnöjda med våra bröstförstoringar. Jag av dessa anledningar som jag skrev innan och min kompis för att hon känner sig "större" och tjockare med större bröst... du får inte glömma att större bröst oftast ger intrycket av att man ser "bredare" ut, vilket för en anorektiker kan se ut som att hon väger 20 kg mera (vilket det självklart inte ser ut som, men min kompis upplever det). men man får inte heller glömma att det finns sjukt många tjejer som blir nöjda med sina bröstförstoringar!:) Men som sagt överväg ditt beslut NOGA och vänta tills du känner dig bättre psykiskt. :) Kramis

2007-11-14 @ 14:20:55
Postat av: A

jag tycker inte du ska göra det! du har skitfina bröst, tycker verkligen det. det är grymt snyggt med lite mindre bröst! :):) jag har inte så stora själv men skulle ändå vilja att mina var lite mindre. både snyggare och skönare.

take care!

2007-11-14 @ 14:28:11
Postat av: Thepreciousgirl

Tack så hemskt mycket för alla svar! Och för att ni är förstående!
*
Zia: Ditt svar får mig helt klart att tänka efter, och jag kommer inte göra jättestora bröst. Det vet jag att det hade sett otroligt onaturligt ut på mig. Tråkigt att du själv inte blev nöjd med dina :/ hoppas du blir nöjd när/om du tar ut dom! :)
Kraaam!

2007-11-14 @ 14:29:36
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: josse

skulle heller aldrig operera någonting i ansiktet.. hade nog inte opererat någonting nu när jag tänker efter för det är typ som när man har med sig en bild på en kändis till frisyren och säger "så vill jag se ut" men inte fan ser man ut som kändisen när man går därifrån.. man har en bild i huvudet hur man vill se ut men sen är man inte alls nöjd i slutändan. men jag tycker att man ska få göra som man vill men jag tror att du kommer att ångra dig när du blir äldre.. jag har stor b-kupa och jag hade mycket hellre velat ha mindre.. mycket mindre. skönt o kunna gå utan bh och så fort man har ett urringat linne eller liknande så ska alla glo.. jag hatar det! men det är ju så, det man inte har vill man ha.. men tänk efter noga först innan du göra någonting.. + att det lär ju kännas en del. jag hade nog inte tyckt det varit värt det.

2007-11-14 @ 15:01:09
Postat av: kim

du och jag har nog ungefär lika små bröst och jag har funderat länge på att operera även min till en stor B-kupa. de kommer fortfarande vara små och passa bättre till min kropp. jag har redan bestämt mig men det får bli om ca. 2 år när jag blivit över 20.

2007-11-14 @ 15:33:46
URL: http://nogg.se/dusan
Postat av: Kristina

Jag förstår hur du känner dig. Mina bröst är jättesmå och jag skulle gärna vilja ha större. Men eftersom jag fortfarande är underviktig och ung, har jag inte ens funderat på bröstförstoring (jag hoppas att de växer av sig själva).
Jag tycker att du ska tänka länge innan du bestämmer dig och tänka på att brösten kan växa efter operationen. Min moster opererade sina bröst när hon var ung och sen växte de. Nu tycker hon de är jättestora och jobbiga.
För övrigt tycker jag att du är jättefin som du är

2007-11-14 @ 15:56:58
Postat av: Anonym

jag skulle också kunna tänka mig det, typ Bkupa är ju fint.

2007-11-14 @ 16:38:32
Postat av: Tjejjen

Jag har också tänkt på att jag vill operera brösten länge.. men det är ju så jäkla dyrt och dessutom vet jag inte om jag skulle våga.. dessutom måste man ju göra om det efter 10-15 år sägs det ju.. Jag vill inte operera dem för att få dem större (har b-kupa), men för att få dem fastare..

2007-11-14 @ 17:21:10
Postat av: serioh

jag har b-kupa.. för nåt år sen när jag vägde MER hade jag mindre bröst, typ a-kupa, så tänk på att dom fortsätter växa länge, jag är ju 20 och det känns som dom fortf växer=/. jag är inte emot dina tankar att operera dig alls förutom att jag tycker dina bröst är snygga/passar din kropp, plus att jag är nästan säker på att dom fortf växer. du har väl inte fått mens tillbaka heller än? dom lär ju växa mer när du fått den också. hoho

2007-11-14 @ 17:26:38
Postat av: ani

jag hatar mina bröst! skulle så gärna vilja ha mindre. Fast jag antar att (iallafall för mig) naturligt stora bröst typ är mer.. hängiga.. om man opererar blir de säkert mer fasta och runda osv. Iallafall hade jag så gärna haft små bröst.

Jag förstår att du kan känna som du gör och det är ditt beslut men jag tycker att du är så himla vacker utan att operera dig! Och du får säkert höra det huur mycket som helst, men du är såsåså himla fin som du är!

2007-11-14 @ 18:01:42
Postat av: Zia

Ja, jag hoppas också att brösten blir bättre när jag har tagit ut implantaten... tyvärr så kommer en sån operation kosta väldigt mycket, då läkaren måste lyfta och fixa mina bröst för att dom ska se bra ut. Implantaten har ju töjt ut huden på brösten, så därför är det svårt att åtgärda allt igen!:( Men som sagt tänk igenom noga innan du bestämmer dig.

Om du vill veta hur du skulle kunna se ut med större bröst så kan du prova själv hemma igenom att fylla 2 plastpåsar med kokt ris... detta tips brukar plastikkirurgerna ge en innan man bestämmer sig för storleken. Du mäter alltså upp så mycket ris som motsvarar så mycket som du vill lägga in. Du sa att du ville ha en stor B-kupa och då borde du mäta upp ca 200 g kokt ris i varje påse (de flesta som går i från a-kupa till b-kupa lägger in mellan 180-230 g i varje bröst). Sen knyter du åt påsarna hårt och stoppar in dem innanför endera en vanlig bh eller sportbh. :) Sen är det bara att klä på sig och kika i spegeln vad man tycker... visst är väl rispåsarna mycket knöligare än riktiga implantat, men det ger i alla fall ett humm om hur man kan tänkas se ut efter en bröstförstoring. Om du sedan bokar tid för en konsultation så kommer du att få prova och känna på riktiga implantat. Lycka till om du provar, du kan väl lägga upp bilder sen också om du gör det?!:)En annan bra sida om du vill se olika bröstförstoringar är www.qvinna.info eller min favvosida www.victoriakliniken.se, den bästa kirurgen på bröst enligt mig och många andra. sköt om dig! kram

2007-11-14 @ 18:22:42
Postat av: Thepreciousgirl

Zia: Tack för alla tips. Var inne och kollade på sidorna. Och resultaten ser ju jättefina ut! Men de som satt in de största ser inte bra ut.. :/ Vill nog själv ha det minsta möjliga. För jag är ju inte ute efter megabröst! Utan bara lite så dom åtminstone syns :)

Kram!

2007-11-14 @ 18:30:05
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Isadora

Det är så himla olika men det sägs att brösten växt färdigt helt när man är runt 25. Mina bröst blev 2 storlekar större på bara 1 år så vänta lite tycker jag. Man hinner ändrar sig flera gånger innan man känner vad som är bäst för en själv i slutändan!
Hoppas du mår bättre snart, rörande att läsa om din kamp och änksar dig all lycka!

2007-11-14 @ 19:21:16
URL: http://hessingen.bloggagratis.se
Postat av: kim

jag vet att alla säger att dina bröst kommer fortsätta växa. men var inte säker på det. innan jag fick ätstörningar hade jag en stor B-kupa, nästan C-kupan. men vikten rasade och brösten blev en A-kupa. läkarna säger att kroppen stannat och de är nästan säkra på att brösten inte kommer börja väa igen (det gör oftast inte det på de som haft ätstörningar). men vem vet, du kanske har tur :)

2007-11-14 @ 20:15:04
URL: http://nogg.se/dusan
Postat av: Jenta

Det enda jag tänker utsätta min kropp för är bröstlyft om jag har hängbröst när jag har fött fram mina ungar. haha, resten tycker jag att man ska vara nöjd över. Plastiga kroppar är aldrig snyggt.

2007-11-14 @ 20:58:18
URL: http://unsolved.blogg.se
Postat av: caroline

vilket ståhej det blev här. hehe. Jag håller med att man kan operara lite större (inte dock som natacha lr någon annan av bimbosarna i BB och liknande)

själv ska jag operera min näsa nästa år:) sök bara till en pålitlig kirurg.

2007-11-15 @ 16:51:52
URL: http://cajjho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0