Men vad faaaan

Jag kan inte låta bli. Alltså, ge er som skriver sånt till mig. Fattar ni inte att detta är min blogg? Är det så himla konstigt att jag skriver om mig själv då? Den handlar ju om mig!! Haha. Shit. Ingen av er känner mig. Ni vet inte vad mitt största problem är. Jo, att TÄNKA PÅ MIG SJÄLV! Och vad händer när man väl gör det? Jo man får skit för det!

Denna kommentaren nedan gick mig på nerverna. Jag har också hållt på att dö i anorexia. Vad får dig att tro att DU är ensam om det? "Du försöker ju inte ens". IDIOTFAN! Jag har gått upp 10 fucking kilo och kämpar som ett svin varje dag för att orka med.
TÄNK innan ni skriver nått för i helvete. GAAAAAAAAH!!!

"varför tjatar du alltid om att du har varit med så mycket i livet osv.. ? Tror du verkligen att du är ensam?? Du borde verkligen öppna ögonen lite.. Jag har haft ätstörningar och hållt på att dö.. Min mamma är nära döden.. Och min släkt blev mördad i mitt hemland.
Och så läser man om dig som tjatar dag ut och dag in om att du har det såå jobbigt... Du försöker ju inte ens, utan skyller på sjukdomen varje gång du kan göra något åt saken!
Visst, det är synd om dig, men människor har varit med om värre saker och klarat sig! Jag ex..
Försök åtminstone att inse att du inte längre kan hålla på och skylla på din papppa och resten.. Inse att detta är ditt liv och ingen annans! Och det blir vad du gör det till!"


OCH VAD FAN VET DU VAD MIN PAPPA GJORT MIG OCH MIN FAMILJ?!
Vill ni att jag ska sluta skriva eller vad? Jag pallar inte sånna kommentarer. De går inte bara att ignorera! Det känns som en smäll på käften att höra sånt. SPECIELLT NÄR NI INTE ENS VET VEM JAG ÄR OCH VAD JAG GÅTT IGENOM. Läs inte ett inlägg och skriv en hel uppsats där ni förklarar hur jävla dum jag är. OKEJ?!

Hejdå

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ne fy vilken kommentar... Det är skitbra att du inte tar åt dig (eller det kanske man gör, men att du står på dig iaf).. Seriöst, hur dum får man vara.. fortsätt skriva, klaga, hylla och allt bra du gör i din blogg för det är skitbra.

2007-11-21 @ 09:18:34
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: n

Jag förstår att det är svårt att inte ta åt sig om man får en sån komenter....jag fattar inte varför man måste trycka ner andra hela tiden. Varför kan vi inte bara hjälpa varandra istället?

2007-11-21 @ 10:00:04
Postat av: Linda

Men ÅÅH! Sånna människor borde skutas med nackskott! Det är DIN blogg, DU skriver om vadfan DU vill! Gillar man inte innehållet? Ja, då är det bara att klicka bort sidan!

Hon verkar ju ha läst en tid, varför fortsätta om hon nu stör sig så förbannat mycket?

AHH, hon får väl skaffa sig en egen blogg, dethär är DIN och _bara_ DIN blogg! Det är DIN `egen tid´, typ.

(blir så irriterade..)

:)

2007-11-21 @ 10:12:16
URL: http://lindarebecca.blogg.se
Postat av: Marit

Nej, fasen.. nu blir jag också arg! Kan inte låta bli att skriva en kommentar... Förstår att du blir ledsen när någon skriver sådär, de borde väl ha bättre saker för sig än att trycka ner andra människor. Du.. tjejen... ta inte åt dig! Du är cool, bara så du vet. KRAM!

2007-11-21 @ 10:49:20
Postat av: Ellinor

Är fel astt att ens hålla på och jämföra vad människor gått igenom. Du mår dåligt och du har gått igenom jobbiga saker. Om någon tycker att du inte gått igenom så mycket jämfört mig den personen är det så fel och hålla på och jämföra. Du mår väl inge bättre för det. Skulle också bli himla arg och ledsen för sådana inlägg. Försök att inte tänka på det. Och du har rätt att skriva hur du mår även om barnen i Afrika svälter. Som du skrev detta är din blogg och forsätt skriva som du gör. Skriv vad du känner. Försök tänka mer på dig själv. Den viktigaste personen i ditt liv är DU. Kom ihåg det!
KRAM

2007-11-21 @ 11:54:53
URL: http://www.ellinorss.blogg.se
Postat av: me

assow vilken taskig kommentar. du har verkligen kämpat för att gå upp! och du har lyckats,även fast du kanske inte e helt frisk så är du en bra bit på vägen=) tack för en asbra blogg, den hjälper mig jätte mycket=)

2007-11-21 @ 13:39:35
Postat av: Sandra

En del människor tänker sig verkligen inte för innan de skriver. Det finns många människor som går igenom liknande saker, men alla människor är ju olika. Personligen tycker jag att du verkar vara en grymt stark tjej. När man mår riktigt dåligt är det lätt att bara vilja gömma sig och ge upp. Tycker det är fruktansvärt starkt av dig att skriva om dina känslor. Det kallas inte att tjata, det är att bearbeta sina problem & känslor. Vilket inte är det lättaste! Så stå på dig och fortsätt kämpa på. Lycka till.

2007-11-21 @ 15:03:36
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: RASA

jag hoppas att du förstår att dehär människorna som kommenterar diverse dåliga saker om/åt dej är antagligen väldigt svaga personer, och behöver därför ha någon annan att hacka ner på.
tycker du skall (försöka!!) skita i dem och stå på dej! du har minsann en bra, rolig och givande blogg, och det är starkt av dej att våga gå ut med att du går igenom en så pass jobbig del i ett liv som ätstörningar gör! faktiskt!
som du nämnde, en blogg handlar ju om sej själv och ens liv, right? : )

din blogg tillhör en av mina favoriter, "keep up the good work" , så att säga : )

ta hand om dej!

2007-11-21 @ 15:12:15
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: A

det är fel att jämföra problem. Det som är ett litet problem för dig kan vara ett jätteproblem för en annan och tvärtom. Hon tyckte kanske att du inte skulle klaga för det kunde vara värre. Men för just dig är detta stora problem som får dig att må dåligt, och då för hon ju acceptera det och borde försöka stötta och uppmuntra dig istället med att säga att det går att ta sig ur och blir bättre. För det är ju som sagt din blogg och då får du skriva vad du vill och känner. Jag hoppas allt löser sig för dig (och för andra med)kram

2007-11-21 @ 16:41:52
Postat av: Camilla

men idioter det finns då! Det sista man behöver är väl ett par svaga människor som försöker trycka ner en hela tiden. Usch. Jag tycker det är asbra att du åtminstone försöker ta dig ur skiten. kämpa på!

2007-11-21 @ 17:50:10
URL: http://cvb.blogg.se
Postat av: ronnie

helt klart korkad komentar no shit!

men däremot så finns det en poäng i att anorektiker i allmänhet är väldigt självömkande, något jag kan se på med lite mer friska ögon idag skrämmer mig något fruktansvärt. jag tänker herrgud var jag så ynklig och patetisk som sjuk. och svar jaaaa det var
jag. man inte bara ser ut som en tolvåring tillslut börjar man bete sig som en sådan också och det är vidrigt.

men som sagt. ingen har rätt att kasta skit på dig i din blogg. fortsätt kämpa och jag hejjar på dig kram!

2007-11-21 @ 17:54:19
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Kristina

Fy, vad elak kommentar! Förstår inte hur någon kan skriva så, och jag förstår att du blir arg! Tänk bara på att även om det finns några enstaka personer som inte gillar din blogg, så finns det väldigt många fler som älskar den! Jag skulle bli jätteledsen om du slutade skriva, för du hjälper mig verkligen.
Kämpa på och kom ihåg att du är omtyckt!
Kram

2007-11-21 @ 20:03:00
Postat av: stars in heaven

ÅÅåh fan vad arg jag blir! Hur kan man skriva något sånt?
Och att du inte skulle kämpa är bara lööööögn.
Du kämpar något så otroligt bra. Det är ingenting som säger att du har det mindre jobbigt.
Du mår dåligt och det ska du få göra utan att bli kommenterad på det där sättet. Nä fy fan!
Fortsätt att skriva som du gjort. Släpp ut känslor och tankar. Det är ju faktiskt DIN blogg.
Och den läser jag alltid :)
Massa kramar

2007-11-21 @ 22:11:42
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Jenta

Vilken tur att du inte har samma mål som de där tjejerna då - att bli värre/sämre
Utan att snarare bli bättre än dem - sedan kan de gå till någon annan och beklaga sig över att deras liv är mycket hemskare och värre än alla andras.

Dessutom tycker jag at det är tråkigt att du bryr dig om vad två patetiska människor tycker, som endast är missundsamma och AVUNDSJUKA. Lär dig att ta till dig av rätt saker, alla komplimanger vi läsare ger dig som GILLAR din blogg och GILLAR det du skriver, de resterande skithögarna (som alltid finns någonstans där ute och har annorlunda synpunker och åsikter), som inte Gillar det du skriver, lämnar förhoppningsvis bloggen sålänge du inte ger de uppmärksamhet och får de att fortsätta. Visst, kan tänka mig att man blir ganska upprörd och ledsen, men ju mer upprörd man blir ..desto roligare blir det att jävlas och vara elack.

Sluta inte blogga för att några inte gillar det du skriver, jag gillar det och det finns flera därute som njuter av att läsa det du skriver, lägg energi på rätt personer och skriv inte till några som förgyller fel personers dagar.

Dessutom tycker jag att du är stark som kämpar.
Jag tror på dig.

2007-11-22 @ 20:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0