Jag är lika trött som jag ser ut



Tagna med mobilkameran. Mamma har den vanliga.
Har myskläder på mig denna söndag. Mammas tröja och mina gamla gymnasie-mjukisar. Nu ska jag städa så mamma kommer hem till ett rent fint hus! =)

Kommentarer
Postat av: Josefin

fina bilder :)

2007-11-18 @ 12:58:03
URL: http://josefiinwikstrom.blogg.se
Postat av: Jenny

Åh, gud så söt du är Cornelia!:)

2007-11-18 @ 14:20:41
Postat av: Vaisanen´s Blogg

Håller med dom ovanför. du är grymt söt :)

2007-11-18 @ 14:25:20
URL: http://vaisanen.blogg.se
Postat av: Mindy

Hellu igen Cornelia!
Fin du är idag med myskläder. Jag sitter själv med pyjamas fortfarande, hihi.
Har läst de senaste inläggen och ser att du kämpar trots att du har det svårt. Det är bra och starkt av dig.

Sen dom där som kommenterar och ordmärker, vad onödigt att de bryr sig. Du får väl skriva vad du vill, även fast du sagt tidigare att du inte gör sånt kan du väl ändra dig - fast tyvärr verkar vissa personer på Internet tycka om att klanka ner på folk och minsta lilla.

Hoppas att du förstår att jag aldrig menade att göra så när jag själv kommenterade. Kändes som att det blev lite missförstånd där i början. Jag är ingen sån person, men jag vill gärna förstå saker och så. Ätstörningar intresserar mig lite eftersom jag själv blivit anklagad att vara på väg in i (och vara) i det träsket ett flertal tillfällen det senaste halvåret typ. Det är ganska jobbigt. Visst har jag haft problem med maten och tappat väldigt många kilon på typ ett år, men ändå känner jag mig inte på väg in i något jag inte kan kontrollera. Sen bekymrar det mig när människor mår dåligt överhuvudtaget - särskilt när de verkar vara fina personer - och jag har ju som sagt följt din blogg lite, inte så jättelänge, men ett tag, så jag hoppas verkligen på dig. Men jag vill ju ändå att du ska bli frisk för din egen skull såklart! Och det kan ju ta tid.

Har läst någonstans att du inte tror att du någonsin kommer bli fullt frisk pga att orsaken till sjukdomen inte kommer försvinna, och det vet ju inte jag var det är så - men försök fortsätta ta hand om dig så gott det går!

Ha en trevlig söndag. Kramis!

2007-11-18 @ 15:32:58
URL: http://www.metrobloggen.se/mindy
Postat av: Mindy

Sen också det där att jag höll med den anonyma om att man aldrig skulle intala sig att man var frisk förrän man var det, om du minns. Skit i det. Jag har ju faktiskt sett att du vet att du är sjuk, och mer att det är andra som inte tror på dig för att du är normalviktig.
Var väl lite obetänksam den dagen bara, så du behöver inte ta det som att jag sa det personligt till dig (hatar själv att bli missförstådd, så kan inte tro att det är kul för dig heller att känna dig det).

Men i det stora hela stämmer det ju faktiskt vad personen sa, eller hur? Även fast du själv inte har det problemet alltså :-)

Observera att jag inte vet vem människan var för det :P

2007-11-18 @ 15:39:21
URL: http://metrobloggen.se/mindy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0