Godmorgon

Jag ska vägas idag. Det är det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu. Undra vad som kommer hända? Är faktiskt lite rädd för vad min behandlare ska säga. Tänk om hon inte kan ha mig kvar där längre? Men hon har sagt att hon inte släpper mig helt, att vi alltid ska ha kontakt. Och det hoppas jag! Hon är den som vet ALLT om mina problem. Har pratat med henne i 1½ år nu så hon kan mig utantill. Men hemskt ändå om de säger, "tyvärr Cornelia, vi kan inte ha dig kvar här eftersom det är för riskabelt". Men egentligen, blir inte allt värre då? Då blir jag ju lämnad. För jag vill inte ha nån annan hjälp. Jag orkar inte börja om på nytt igen! Och jag känner mig ju inte ens sjuk... vad gör man då?

Visst, det enda jag kan komma på är att jag äter jättedåligt. Men kan inte vem som helst göra det? Och jag är ju inte farligt smal... alltså jag VET att man kan dö även ifall man inte är jättejättesmal. Men det går fanimej inte in i mitt huvud!!

Jag ska i alla fall shoppa lite efter besöket. Köpa den där tröjan på Gina Tricot, och ska prova ett par jeans en tjej tipsa mig om igår. =) Har inte råd med dom än, men kanske senare. Behöver verkligen ett par nya jeans! Sist jag köpte ett par var... typ 1 år sen!!! Använder mina gamla eller så har jag alltid leggings eller strumpbyxor. Leggings är ångestfria. Haha! Man slipper känna sig som en tjock korv. Alltid snyggt och bekvämt!
Ska fråga mamma ifall hon orkar följa med. Hon är hemma och mår inte bra, har huvudvärk och är jättetrött. Men hon kanske pallar shoppa en timme med mig? =P

Hör av mig hur det gick med vägningen senare idag. Upp eller ner. (Jag är nästan säker på att jag gått ner...) Men ska ju inte tro för mycket, för har jag gått upp eller står still lär jag bli besviken. I know, I know. Dumma mig!

Puss och ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: anonym.

Innan du öppnar länken jag skickat vill jag säga
Du är inte tjock kurvig tro inte något annat.Du är alldeles perfekt för dagens ideal.
Men i slutändan är det viktigaste att tycka om sig själv.

Här är en tjej som tänker tänker tvärtom gentemot idialen som alla vi tjejer ska eftersträva. Det är ok att tycka om sig själv.

http://kurvigheter.blogspot.com/

2007-11-29 @ 13:46:15
Postat av: Maja

alltså... jag är inte heller toksmal.. men kan man verkligen dö iaf? nu blir jag lite skraj... (har väl inte så bra kroppsuppfattning kanske, men jag ÄR INTE SÅÅ SMAL ..som jag vill vara)

hoppas det går bra idag.
kram.

2007-11-29 @ 14:47:23
Postat av: runrunrun från um:)

du skrev ju själv att du är lika sjuk som innan eller hur i alla fall vad jag läst i föregående inlägg? dom kan inte bara lämna dig då oroa dig :)
måste läsa din blogg oftare, ta hand om dig!

2007-11-29 @ 15:11:42
Postat av: Thepreciousgirl

Maja: Ja det kan du. Av näringsbrist! Hjärtat kan lägga av om man inte får tillräckligt med näring, och för det behöver man inte vara skinn och ben.

2007-11-29 @ 16:42:45
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0