Godmorgon

image445

Precis ätit frukost. Har sovit bra inatt! Drömde massa som vanligt, typ att jag var blond igen. Haha! Fattar inte varför jag alltid drömmer det. Kanske betyder något?
Annars ska jag skriva på min bok idag, känner för det. Och pilla med mammas nya mobil såklart, hihi! Älskar nya mobiler, kan sitta i timmar och knappa med olika funktioner.

Och vet ni? Pappa ringde igår och ville prata med min lillebror. Ni som inte vet, bor min pappa i sthlm med en ny familj, och vi träffas typ aldrig. Ja i alla fall så ringde han skitsent igår och ville prata med lillebror. Och när de lagt på kommer han och gråter och säger att pappa blev ledsen. Min lillebror hade skrivit ett mejl till pappa där han förklarade att han mår skitdåligt när han bråkar hela tiden när han är hos pappa. Och vet ni vad han säger? Att det inte är han som bråkar, och att han är besviken på min lillebror. Seriöst. Jävla idiot! Att han försöker skylla från sig är så jävla fegt. Jag tycker det är skitbra att lillebror sa ifrån vad han kände. För han mår jättedåligt av detta, det går ut över skolan och hela hans liv. Precis som det gjort med mig.

Jaja. Ville bara skriva av mig det. För det stör mig nåt otroligt mycket! Ni kan läsa mer om mitt liv och allt det jobiga under kategorin "sjukdomen"... alltså om ni undrar nåt med relationen mellan pappa och vår familj. Det är en oändlig historia... som aldrig tycks ta slut.

Hoppas ni mår bra! Kramar

Kommentarer
Postat av: Mindy

Min pappa har också sårat mig så jävla många gånger i mitt liv. Han har svikit och betett sig oerhört omoget på många sätt, så jag kan bara säga att ni inte är ensamma. Även om det inte är någon tröst. Jag lider med er.

2007-11-20 @ 12:38:37
URL: http://www.metrobloggen.se/mindy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0