Gå och dö

"Du var jävligt vacker då du var smal"
Som en fet smäll på käften. En kommentar som länge kommer sitta i. Du som skrev den, alltså ÅH!! DÖÖÖÖÖÖ!
Men ja, jag ska inte bry mig. Du är säkert en fet jäkel själv. Och jag är smal nu med, det vet jag.

Sa till mamma igår att jag äter dåligt. Det var väl bra, tror jag. Men saken är den att jag måste alltid gå till henne först. Hon kommer aldrig till mig. Hon såg att jag bara tog 3 miniköttbullar igår till middagen. Ändå sa hon inget efteråt. Men strunt samma. Jag vet att hon vill mitt bästa ändå.

Snart kommer vovvarna. Ska bli mysigt! Måste städa på mitt rum också. Kanske pynta lite idag också? JAA! Och kanske baka? Jag älskar att baka ju... till andra. Men vad gör det, en vacker dag kanske jag också smakar?

Ha det bra mina vänner, och tack för de söta kommentarerna!!!

Kommentarer
Postat av: lilla ja

Vännen, den idioten som skrev det är ju ingen som bryr sig om dig ändå! Antagligen är det någon som är avis, eller så är det någon som fortfarande har "den sjuka sidan" som styr, och som inte kan se verkligheten. Du vet att vi är helt sjukt många som tycker du är grymt vacker, OCH DU ÄR FORTFARANDE FÖR SMAL, men ändå sjukt snygg! ( hur låter det här? =) )
Har du sagt till behandlaren att du fortfarande är rädd för att "släppa sjukdomen"? Nu antar jag att det är så bara, så bli inte arg på mig om jag har fel =) Jag vet att du alltid kommer att se den som en del av dig, men en dag kommer det inte vara den som styr, Inte om du vill fortsätta leva! Tänker inte säga kämpa eller så, vet att du redan gör det. Förösk istället att ha en mysig helg, och TA HAND OM DIG! Kram

2007-11-30 @ 08:31:49
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: emzi

Du skall inte bry dej om sådana kommentarer. De som skriver sådant skit kan brinna i helvetet.
Enligt mig så är du finare nu eftersom du är mera hälsosam. Jag vet att du slåss helatiden med dig själv och jag hoppas att du klarar dig.

Du har en massa läsare som verkligen bryr sig om dig och hoppas dig väl. Tänk på alla dem och låt såndäna dumheter vara.

kram på dig.

2007-11-30 @ 08:37:12
URL: http://emmelemzi.wordpress.com
Postat av: Anonym

Älskr din blogg, följer den var dag :) kämpa på, du är så söt =)

2007-11-30 @ 08:39:22
URL: http://mylifeonearth.blogg.se
Postat av: Anonym

den som skrev det där jävlas bara med dig försöök att inte ta åt dig.
ta åt dig åt alla positiva kommentarer du får:)
för dom är det många av, och fler fler fler förtjänar du.
kom igen kämpa du är så värd all lycka.

2007-11-30 @ 09:33:12
Postat av: Jossan

Jävla idioter som skriver så, det är ju det sista man vill höra. Kan det inte vara så att din mamma inte vill tjata för att hon är rädd för att du ska få dåligt samvete eller bli ledsen? Fast det är kanske det du behöver? Alltså inte att ha dåligt samvete, utan att någon faktiskt ser och uppmärksammar dig? "Okej, jag ser att du bara äter tre köttbullar och det är inte bra, men jag vet också att du vet det men att du kämpar på så gott du kan".

2007-11-30 @ 10:12:30
Postat av: soffi

du verkar ganska kluven, äter du mindre för att "bli smal/du mår dåligt" eller för att få
uppmärksamhet från din mamma...?

2007-11-30 @ 10:15:20
Postat av: Thepreciousgirl

soffi: Nog båda delarna. Jag är riktigt kluven!! :/
**
**
Jossan: Jo jag hade nog behövt det. Klart jag blir sur när nån påpekar att jag äter för lite, men det är kanske just det som behövs??

2007-11-30 @ 10:19:09
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: anna panna hollnissa

bry dig inte om de där löjliga kommentarerna. Och tänkte på det där som du skrev att din mamma inte ens reagerar när du bara tog 3 köttbullar. Jag tror det kan handla om att hon inte vill riva upp dig och vill itne att du ska få vredesutbrott och gå därifrån och inte äta någonting. Ibland kan det vara svårt för personer runt omkring att veta hur man ska agera. Hon är nog evigt tacksam för varje köttbulle du stoppar i munnen. Kram och pepp Anna
Ps. Allt tar sin tid. Litet citat från Nalle Phu
Man har inte gett upp föränns man slutat försöka. Ta med dig på den resan. Och tänk hela tiden på vad du har åstakommit psykiskt sedan du började äta och sedan du började gå hos psykologen. För jag är nästan säker på att du mår bättre längre stunder nu än innan du fick hjälp. Även fast det kanske inte känns som det. Och du är en kämpe och unik. Du kommer bli lycklig det är jag säker på. Lika lycklig som jag om inte mer.
Kramar och pepp från en 27 tjej. Kram igen

2007-11-30 @ 10:36:05
Postat av: anna panna hollnissa

Föressten hur går det med boken??

2007-11-30 @ 10:47:18
Postat av: Ida

Svar: okej då vet jag det ;)

Din mamma kanske är rädd för att "lägga sig i"? Och finns hon bara där för dig, så är det väl lugnt. Hoppas du tar dig ur det..!

2007-11-30 @ 11:06:13
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Ida: Vi har pratat om det, och har kommit överens att hon SKA säga till om jag äter för lite, eller åtminstone påpeka det.
Men men

2007-11-30 @ 11:10:20
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Sessan

Hon kanske testat olika "tekniker"? Hon kanske försöker astt inte tjata på dig för mkt eftersom du då inte får uppmärksamhet när du äter för lite.. jag vet inte.. Men jag är säker på att hon för allt i världen vill ha en frisk dotter!

2007-11-30 @ 11:21:07
Postat av: Thepreciousgirl

Sessan: Nej för hon tjatar ALDRIG. Jag vill typ att hon ska tjata. Sjukt va? Jag får typ be henne att säga att det var för lite..
Klart hon vill att jag ska bli frisk, det tvivlar jag inte en sekund på. MEN jag hade behövt henne mer

2007-11-30 @ 11:22:59
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: anonym

åh gud, vilken stor grej, jag antar att det jag sa måste ha tagits hårt men jag tänkte bara uppmärksamma dig på att jag inte menade något sjukt, illa eller något sådant. Grejen var den att jag aldrig påstod att du var ful nuäven om det kanske lät så.. Men jag kan inte ångra något som jag själv sagt, utan istället få det klargjort om hur jag igentligen menade!

2007-11-30 @ 16:56:02
Postat av: emma

jag tycker att du har blivit så jävla mycket vackrare, men också att du har en bra bit kvar. Är ganska säker på att du skulle vara hur fin som helst om du bara gick upp lite till..
en fråga bara: hur hade du reagerat om din mamma hade sagt något om köttbullarna? hade du lyssnat om hon hade velat att du skulle äta mer?

2007-11-30 @ 16:58:39
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: ja du peppar ju min sjuka sida att bli starkare, genom att tala om för mig att jag var sååå vacker när jag VAR SMAL. men ah, du är från o med nu ignorerad :) puss på nosen
**
**
Tack emma !

2007-11-30 @ 17:58:58
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Anonym

du är vacker NU. och jag har läst din blogg länge och läst att du inte tagit åt dig, jag hoppas att detta gör att du inte heller tar åt dig, du är och var snygg

2007-11-30 @ 18:03:30
Postat av: Sabina

Bry dig inte om dom kommentarerna.. alltså, jag tror definitivt att du skulle se allra vackrast ut om du gick upp i vikt, du ser verkligen underviktig ut fortfarande. personen som skrev kommentaren är antagligen anorektiker själv och har inget riktigt grepp om verkligheten. Men försök att börja uppskatta dig själv, du är verkligen vacker. Men som anorektiker är du inte alls lika snygg som du skulle se ut utan ätstörningar.
Kämpa på nu!!

2007-11-30 @ 19:25:46
URL: http://sabinii.tjejsajten.se/
Postat av: anonym

Tycker du inte det är bra att din mamma inte säger något och låter dig få komma och berätta istället? det är ju ett sätt att ta eget ansvar vilket man bör göra när man är 19 år gammal.

2007-11-30 @ 19:44:41
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Nej. vem bestämmer det? att man ska klara av att ta eget ansvar när man är 19? jaja din åsikt :)

2007-11-30 @ 21:14:42
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: elina

ÅÅÅH jag blir så arg att jag vill smälla av. precis som en killkompis sa till mig när han fick se en bild på mig från när jag var som mest sjuk: "ååh vad snygg du var där. och kläderna satt jättesnyggt"! så blev jag både ledsen och arg.. men men, man får försöka tänka runt det. för det är faktiskt snyggare att se hälsosam ut! ta hand om dig

2007-11-30 @ 23:01:17
Postat av: My

Men gud, vilket cp! Du är vacker nu & det viktiga är att du mår bra & känner dig vacker (nu)..

2007-12-01 @ 00:56:01
URL: http://lilija.com
Postat av: anonym

du är vacker NU. och jag har läst din blogg länge och läst att du inte tagit åt dig, jag hoppas att detta gör att du inte heller tar åt dig, du är och var snygg ( från jag som tidigare skrivit.)

2007-12-01 @ 01:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0