Fredag

image506
Hej!
Mmm åt nyss en jättegod frukost. Havrefras med mjölk, fullkornsmacka med bananskivor, 1 clementin och 1 plommon. Det var sjukt längesen jag åt en clementin, och gud vad gott det är! Nu doftar det jul och jag längtar bara ännu mer!

Ikväll ska jag åka till Fanny. Vi ska se på film och mysa med naturgodis! Har inte träffat henne på 2 veckor, och det är alldeles för lång tid. Mår ju bra när jag är med dig Fanny! Ska bli så mysigt att komma hem till dig. Vill ha massage och tända ljus också. Mmm!

Imorgon ska jag på middag hos min moster, hennes man fyller år. Ska bli lasagne (Lars-Agne som mamma säger), och säkert nån efterrätt också. Beror på vad det är för efterrätt för att jag ska äta den. Blir det värsta tårtan äter jag inte, för det är inte speciellt gott heller, och då känns det inte lönt. Men äpplekaka eller liknande kan jag tänka mig, för det känns inte lika onyttigt.
Tänk på att jag för knappt 1 vecka sen svälte mig totalt i flera dagar. Och nu ska jag äta både naturgodis idag och kanske efterrätt imorgon. Det är framsteg! =) Så om jag hoppar efterrätten imorgon borde det vara förståeligt. Förra veckan planerade jag ju för att slippa hela middagen, och sitta hemma istället...

Nej nu ska jag fota kläderna jag ska sälja.
Puss!

Kommentarer
Postat av: lilla ja

Vill dig allt väl gumman, men kom ihåg att man måste jobba på att ibland äta det förbjudna! Ta det inte som kritik, jag vill bara att du ska bli bättre!

2007-11-23 @ 10:45:08
Postat av: Thepreciousgirl

lilla ja: Ja helt klart. Och jag ska ju det ikväll :) Och har gjort det fler gånger på sistone än någonsin. Förut åt jag inte sånt på flera år..

2007-11-23 @ 11:00:04
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Kristina

Det är bra att du försöker äta bra! Och din frukost lät jättegod :D
Jag brukar inte heller äta tårta, tycker inte det är särskillt gott. Det finns typ bara tre olika tårtor som jag gillar :P Du får ju göra det som känns bäst för dig och äta om det är något du gillar. Själv tycker jag det är onödigt att äta sådant man inte tycker om.
Jag undrar om du gillar mjuk pepparkaka? För jag älskar att äta mjuk pepparkaka på julen! Hårda pepparkakor gillar jag dock inte.
Ha det så skoj under helgen :)

2007-11-23 @ 14:54:05
Postat av: Carro

Varje steg framåt är kanon ! :) Såklart du ska äta efterrätt .. Jag håller tummarna för att det blir något smarrigt ! Hoppas du och Fanny får en mysig kväll .. Vad blir det för film ? :)

2007-11-23 @ 14:56:19
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Kristina: Jag älskar alla former av pepparkakor!! MUMS! Blev skitsugen nu! ^^
Kram!
**
**
Carro: Tack! Vet inte. Ska ta med några. Typ "dagboken" tänkte jag ta med. Men vet inte om fanny vill se den. Den är ju en favoritfilm.. så hon kanske har tröttnat på den :P

2007-11-23 @ 15:08:10
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Liza

Har följt din blogg ett tag nu och jag måste säga att det är en av mina favoritbloggar (och då konkurrerar den ut bloggar som rar, sigrid och moderniteter som jag bl.a. ooofta). Den här bloggen verkligen du och speglar dig som person! Väldigt äkta samtidigt som du blandar in en dos mode!

Sen tänkte jag bara säga att du inte ska känna dig tvungen till att äta naturgodis och efterrätter för att bevisa andra (och dig själv) att du försöker bli frisk. Det är egentligen inte ett bevis på att du mår bättre. Kanske för omgivningen, de känner förmodligen någon typ av lättnad... Men det ÄR ju egentligen inte nyttigt, många som lever väldigt sunda liv väljer att inte äta detta (även om man klart ska unna sig!).
När jag har läst om dina framgångar tycker jag inte att de har berott på att du lyckats äta lite godis utan på hur dina måltider ser ut nuförtiden, trots att det går lite upp och ner :)! Exempelvis frukosten, det är ett bra exempel på en nyttig frukost! Vilket i sin tur är ett bevis på att du är på bättringsväg och har en annan inställning till mat. Så tryck inte i dig onyttigheter för att känna dig sundare, utan fortsätt istället satsa på riktig mat istället om du förstår vad jag menar :)

Tycker att du är en skitstark tjej och du har verkligen kommit långt! Massa kramar/ Liza

2007-11-23 @ 19:02:27
Postat av: Anonym

Låter gott, fullkornsmacka med banan. Gillar oxå banan på mackan

2007-11-24 @ 15:20:29
Postat av: Anonym

oj då..hela min kommentar kom inte med..
skulle ju fråga va du äter för bröd oxå......?

2007-11-24 @ 15:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0