Bio och fågelskit

Har varit hos min underbara vän Fanny i Lund. Vi gick på bio och såg "hairspray", den med John Travolta som är utklädd till kvinna. Skitbra spelat faktiskt! Och filmen var rolig och väldigt uppmuntrande. Se den! :)

image298

Händer alltid något roligt när jag är med Fanny. Skulle in på ett konditori och köpa present till hennes pappa som fyllde år igår. Plötsligt tittar Fanny på mig med stora ögon och frågar "vad var det??!"... jag fattar först ingenting, men sen ser jag en stor blajja fågelskit på hennes axel!! Jag hoppar till och skriker "kom det på mig??!!!", sen springer jag in och hämtar servetter på McDonalds. Själv hade jag inte blivit "träffad" (hahahah) men Fanny hade en stor klick på sin jacka och MIN tröja (som hon lånat). Grönt duv-skit. Jag var tvungen att samla mig lite innan jag torkade bort det. Spyan var sååå nära att komma. Fyfan vad äckligt det var!! Men ändå roligt :D HHAHAHA!

Jaja, hoppas ni mår bra. Själv är jag okej. Blev bara lite ledsen på mamma nyss när vi åt middag. Jag äter långsammare än henne, försöker tugga och njuta lite av maten, medan mamma äter på 5 minuter. Så fort hon var klar gick hon ifrån bordet. Så sa jag "jag tycker det är rätt jobbigt att du alltid går ifrån när jag inte hunnit bli klar"... så säger hon som vanligt "men jag är så trött", och jag "jaja skit i det då, tappade ändå matlusten nu" och gick därifrån. Hade en stor bit bröd kvar (åt sallad med kassler)... åh jag hatar när det blir så. Men jag pallar inte sitta där och äta ensam. Jag hatar det! Känner mig som en jäkla gris.

Ta hand om er, kramar!

Kommentarer
Postat av: n

min mamma är likadan, hon äter också skit snabbt och det gör inte jag precis. Ibland kan jag bli lite irriterade på min mamma för att hon äter så snabbt och då känner jag mig lite elak.

2007-11-02 @ 18:38:36
Postat av: Isadora

Klart man ska hålla varandra sällskap, hör inte det till? det ska ju vara socialt att äta, aldrig kul att äta själv..

2007-11-02 @ 19:04:40
URL: http://hessingen.bloggagratis.se
Postat av: Kristina

Min mamma äter också jättefort, men hon sitter oftast med mig till jag är klar. Ibland känner jag mig skyldig för att jag ser att hon vill gå, men jag tycker det är svårt att äta själv. Jag förstår hur du har det, för de få gånger mamma går ifrån bordet så blir jag ledsen.

2007-11-02 @ 19:10:44
Postat av: Caroline

Min pappa äter på en bråkdels sekund.. Usch, det är så jobbigt. Och så börjar han plocka undan från köksbordet innan vi andra ätit upp. Man känner sig så stressad!! Blä!

2007-11-02 @ 19:33:16
Postat av: Marit

När jag bodde hemma så åt vi tillsammans... på julafton och på midsommar. Resten av året åt var och en när de ville... Inte konstigt att man har "problem" med maten.

2007-11-02 @ 20:00:14
Postat av: Tigrisenemmis

Jag hatar oxå äta ensam :( När man var mindre fick man inte själv gå från bordet förens alla var klara :/
Blir föräldrar helt ombyta roller när alla blir äldre eller? :/

2007-11-02 @ 22:28:13
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Ulle

Tråkigt att ni inte sitter längre tillsammans. Vi sitter nog ca 45 min när vi äter. Förr såg vi alltid på TV men nu sitter vi och pratar i stället. Mycket bätre.

2007-11-04 @ 09:35:30
URL: http://makrames.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0