Sömntabletter

Har äntligen handlat sömntabletterna. Hoppas verkligen dom hjälper, jag vill så gärna kunna sova en hel natt utan att vakna. Gud så underbart!

Känns som jag börjar gå upp i vikt. Det känns bra. Okej, nu är det en känsla, och mina känslor är inte att lita på. Men jag är ändå glad för att det känns som jag gått upp. Att jag är ett steg närmre friheten. Ett steg närmre mig själv! Längtar tills jag kan köpa nya jeans, så jag kan visa upp my new ass. Mitt ass kommer rocka när jag växt lite. Kan ju alltid hoppas på lite större boobs när jag ändå håller på.

Tänker piersa naveln så fort jag gått upp några kilon. Hoppas det blir innan sommaren. Det ska bli innan sommaren! Det är jag säker på. Får inte fega ur eller äta för dåligt för att kunna ta den.

Ska äta hamburgare ikväll. Fullkornsbröd med nötfärs. Mums! <3 Lördagsmys! För ½ år sen kunde jag inte njuta av en hamburgare, knappt en sallad eller ett knäckebröd. Men nu! Känns så befriande , men det är klart inte över än. Plötsligt dyker den förbannade ångesten upp och allt rasar ihop. Igår hade jag ingen ångest alls på hela dagen. VET NI HUR SKÖNT DET ÄR??! Om jag vetat att det gick att bli av med hade jag gjort något för längesen.

Jag vill ha sommar, sol och fest! Kanske ska till någon festival i sommar? Hade varit så himla kul. Tälta och festa hela nätterna + dagarna såklart. Fira att jag kommit ur ätstörningarna, att jag klarat 4 år med dom. Att jag överlevt 4 år med anorexi. Det är inte många... att jag ens orkat hålla på såhär. Fattar inte! Någon som kan förklara??

Btw. Det blev bikini nr 1. Snyggast, sötast och billigast. <3

Kommentarer
Postat av: Evelina

Det är så synd att sånt här drabbar så söta och góa tjejer som du. Har läst hela din blogg och jag tycker så synd om dig och hoppas allt kommer och gå bra. När du har blivit frisk kommer du vara en sån där tjej som kan gå helt osminkad och ändå vara lika fin.
Hoppas allt går bra för dig!

2007-01-20 @ 15:00:15
URL: http://www.evse.blogg.se
Postat av: aaabbbccc

gumman, vad kul att det verkar vända för dig! känns som det bara går bättre å bättre för dig, så jäkla bra! kämpa på! du är otroligt duktig

2007-01-20 @ 15:54:15
Postat av: linnéa

Navelpiercing

2007-01-21 @ 15:57:31
URL: http://flyfranallt.blogg.se
Postat av: linnéa

jag hade ju skrivit mer efter "Navelpiercing" haha jaja, det kom visst inte med =P. Vad är det för sömntabletter du tar?

2007-01-22 @ 12:10:39
URL: http://flyfranallt.blogg.se
Postat av: Heidi

Desto längre bak i tiden (dvs om du varit fri en vecka) så kan du förvänta dig en vecka in i framtiden som du varit på bättringsvägen, om du sen varit på bättringsvägen 2 veckor, kan du vänta dig 2 till i framtiden! :)

2007-01-22 @ 23:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0