Imorgon gäller det

Är otroligt yr idag. Trodde jag skulle spy av frukosten. Var tvungen att lägga mig på sängen en stund och blunda. Min kropp mår inte bra. Jag är trött på att skada mig själv, att jämt vara rädd för att något ska hända i kroppen.

Pappa ringde igår. Mamma pratade med honom. Han hade tydligen sagt att han blev jätteorolig för mig när han såg mig i torsdags. Att jag var så smal och såg så sjuk ut. Ja pappa, jag är sjuk. Men måste det synas för att du ska fatta? Jag har mått dåligt i 4 år och du har inte brytt dig förräns nu. Nu när din dotter håller på att försvinna. Nu när min inre smärta syns på utsidan. Du skulle bara veta hur trasig jag är.

Imorgon börjar jag med mina luncher. Frukosten har jag vant mig vid bra nu. Jag mår illa av tanken på lunch imorgon, men jag vet att jag kommer göra det. Orkar inte slarva och förstöra för mig själv mer. Vill göra alla roliga saker i sommar, som jag ser fram emot. Vill orka skratta och ha kul, umgås med vänner och festa. Resa, leka med hunden, bada och jobba i trädgården. Springa mina underbara kvällsrundor i solnedgången. Äta ute med familjen i trädgården, sitta med en iskall glassdrink i solen och njuta. Läsa en bok liggandes i gräset med blommor i håret. Det kan bli så, bara jag kämpar tillräckligt mycket för det. Jag vill inte att ytterligare en sommar ska gå åt helvete. Förra satt jag mest inne och hade ångest. Mådde så sjukt dåligt. Aldrig mer...

Ge mig styrkan att orka se mig själv svälla i spegeln, att orka känna hur magen svullnad och hur maten står mig upp i halsen. Att orka känna hur byxorna blir mindre och mindre.

Låt mig inte fortsätta såhär...

Kommentarer
Postat av: Leén

*kramar*

2007-01-09 @ 11:22:48
URL: http://stensamlaren.blogspot.com
Postat av: Anonym

du peppar mig så otroligt

2007-01-09 @ 14:47:55
Postat av: Marie

Du kan inte förstå hur lika vi känner! De förstår verkligen inte! bara för att man börjat bli tunn så blir dom oroliga.

2008-03-02 @ 18:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0