Dagen då allt föll

Allt gick som vanligt bra, enda fram till mellanmålet. Drack min förbannade näringsdryck. Kände hur den gick ut i kroppen och blev till fett. Fick panik, började darra, skrika och gråta. Jävla psyko jag är. Satt och pratade med mamma, jag sa att jag mycket hellre äter vanlig mat än dom äckliga näringsdryckerna. Hon tyckte det lät bra men då måste jag öka middagen + äta smör på mackorna. Det gör jag så himla mycket hellre. Har en sån äcklig känsla kvar i kroppen efter ångesten. Mår illa. Vet inte hur det blir med middagen, äter nog lite. Sen kvällsmål blir det nått lätt. Får inte hoppa över något mål, då är jag ännu mer misslyckad än jag redan är. Har aldrig förut kännt sånhär panik växa i kroppen... aldrig aldrig mer.

Vill bara vara normal. Äta normal mat. Så ska det bli.

Börjar svettas och må sämre nu. Borde gå och vila en stund. Återkommer imorgon när jag varit hos behandlaren och fått nytt matschema och vägt mig...............



Kommentarer
Postat av: Sara

Jag känner precis likadant. MEn jag vägrade näringsdryckerna från första början. Ska jag upp i vikt så ska jag upp i vikt med riktig ("Normal") mat. HOppas det går bra hos din behandlare imorgon. Ha det underbart. Kram.

2007-01-17 @ 18:31:43
Postat av: Anonym

Jag beundrar dig som är så stark och kämpar även i motgång. Du förtjänar att vara frisk och jag håller tummarna ! Hoppas allt går bra imorgon.

2007-01-17 @ 22:39:17
Postat av: Cilla

Du är min babe, du kan klara allt, right ? :)Du och jag mot världen!

2007-01-18 @ 11:09:09
Postat av: Cilla

I give you my confidence, all my faith in life

2007-01-18 @ 11:54:35
URL: http://cillas.prayblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0