Du äter så mycket


Sen jag haft sjuk ångest över mig själv, min kropp och mitt liv är det nu lite bättre. Känns som jag är på rätt väg igen. Gick några steg tillbaka under helgen, men är stark nog för att klara av det. Viljan att bli frisk är större än att känna svält.
Fick en otroligt onödig och dum kommentar idag, av min egna kära storebror. Det var kanske inte riktigt det jag ville höra, inte just nu.

Han "när ska du börja träna egentligen?"
Jag " vet inte, tror inte jag får nu"
Han "VA? Varför inte? Du äter ju mycket nu"

Okej. Jag äter mycket. Jag vet. Jag är äcklig. Men det är ju enda sättet att bli frisk och normal. Han vet dock inte att jag äter under det som är rekommenderat och räknar varenda tugga jag stoppar i min mun, varenda kalori... han vet det inte. Kan man klandra honom? Vet inte. Kände mig bara så fruktansvärt äcklig när jag sa så. "Jag äter mycket". En del av mig vill inte ha det så, jag vill äta lite... okej, nu vaknar spökena, ska försöka lämna detta nu.

Tog ett stort steg ikväll, mot det fria. Raderade ett program jag har på datorn, där man skriver i vad och hur mycket man ätit var dag. Den räknar ut kalorier, fett, kolhydrater, protein och allt annat. Det är äntligen borta. Efter 2 år då jag räknat jämt. BORTA! Yesyesyes. Kommer dock skriva ner på papper vad jag ätit, men skitsamma. Pappret räknar iallafall inte ut fett, kolhydrater m.m. Äntligen fick jag tummen ur röver och tog bort det. Det var min trygghet. Som nu är borta. Hoppas jag överlever.

Imorgon är det äntligen dags för äs kliniken. Mamma jag och min bror ska dit, prata med min behandlare och sedan psykologen. Ska få massage också, yeah. <3

Sov knappt något inatt. Låg vaken i flera timmar. Skickade lite sms. Sovit hela eftermiddagen idag. Är trött nu. Kommer säkert vara uppe hela natten, orkar inte... måste skaffa sömnpiller. Vill vakna utvilad... snälla!

92377-24

Kommentarer
Postat av: BellaM

Det är tufft med plumpa kommentarer. Men det är underbart att se att du kan märka när tankarna börjar skena iväg och avbryta där. Stolt över dig =)
Kämparkramar från mig

2007-02-08 @ 09:27:16
URL: http://bellam.blogg.se
Postat av: anna_85

Vet att vissa kommentarer man kan få är jobbiga. Men din bror menar ju inge illa. Han fattar ju inte hur det är. Så låt inte hans ord få dig att sluta kämpa. Du är superbra, bara så du vet.

2007-02-09 @ 00:00:42
Postat av: bilddagboken : hannahollaus

ush vilken hemsk kommentar! den där skulle inte jag heller tycka om, inte ens nu när jag mår mycket bättre än för 1.5 år sedan ;/ det är ju direkt det man vill höra : typ "vad mycket du äter" eller "börjar inte du blir frisk nu", men försök bara att lämna det bakom dig, jag har kikat lite på din press och så, kollat på dina bilder, du är verkligen jätte fin nu! men du är väldigt smal fortafarande. men man ser lixom lite mer glädje i ögonen, inte dem där ögonen som inte är dina. du vet anorexins ögon, som spöken du vet. fortsätt att kämpa tjejen! <3

2007-04-18 @ 20:48:30
Postat av: Susie Kate Mela

Kanske en helt dum fråga,, men vart får man tag på ett sånt program? Jag skulle behöba ha lite koll på vad jag stoppar i mig, äter för dålig mat nu. Det är inte så att jag lider av nån anorexi eller så å vill banta ner mig, snarare har jag ett bmi på över 25. Vill bara hålla koll..

2008-01-23 @ 13:51:43
URL: http://candykate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0