Tyst!!

Hej! Hoppas ni mår bra. Själv är jag helt okej. Äter mycket bättre nu ju, vet inte varför jag hade en så himla dålig tid förra veckan. Eller jo det vet jag, för att jag inte mår bra på insidan. Men jag måste äta ändå.

Vaknade av att de bygger en jävla parkeringsplats precis utanför vårt hus. Det låter ungefär som ett flygplan flyger precis ovanför huset. Det skakar som en jordbävning! Mina lampor tänds och släcks hela tiden, för att det vibbrerar så mycket. Palla?! Palla bygga en parkering till i denna byn. Den består ju för guds skull av parkeringar. Antagligen har inte denna kommunen råd med något annat. Denna rika jävla kommun... där "friheten är större". Ja, så står det på en skylt när man kör in i Vellinge kommun. PINSAMT! Vad menas med det liksom? Större än vadå? Men ja, folk kör som de vill, stannar inte vid övergångsställen och annat. De är snobbar!
Det är massor med fördommar mot oss som bor på näset. Att alla är jätterika snobbar. Vår familj är absolut inte rika. Har inte ens en bil. Har inte kunnat renovera klart husen än eftersom vi inte har råd. Men vi klarar oss, och det är huvudsaken. Men att ses som en rikemansunge... det är skitjobbigt! Jag hatar att bo här också... för de flesta ÄR faktiskt snobbar och skitrika.

Får se vad jag hittar på idag. Kanske åker in en runda till stan och köper nya skor som jag behöver. Ska beställa tid till klippning också. Ska klippa upp håret ordentligt, och klippa av ganska mycket... för det är för långt nu. Sätter bara upp det hela tiden. Och om jag är på humör blir det lugg också. Inte spikrak lugg, utan lite sicksackig och lång lugg. Blir nog fint. Och allt blir väl finare än vad mitt hår är nu! ^^

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Glad jag blir att du äter bättre..! :) Låter kanon !
Lugg skulle vara skitsnyggt på dig.. satsa på det tycker jag :)
Ha en bra dag !

2007-12-03 @ 09:07:51
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: lilla ja

Gött och höra att du tar hand om dig själv lite bättre, det är du värd vännen!
Kram

2007-12-03 @ 10:56:30
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Amelie

Näset, haha, vilket sammanträffande!! Ett av "rikemansställerna" i GBG med.. Extrema fördomar här med.. Inte direkt så att man är rik här heller men säger man att man bor på näset så får den andre en riktig "pappa betalar" attityd mot en.. roligt värre!

Härligt att det går bättre nu också!

2007-12-03 @ 10:58:22
URL: http://amyi.blogg.se
Postat av: Ellinor

skönt att du det känns lättare att äta igen. jobbigt
med byggljudet utanför fönstret. du får sätta på dig öronproppar, hihi.

2007-12-03 @ 11:26:22
URL: http://www.ellinorss.blogg.se
Postat av: En flicka

Men ärligt talat, vafan klaga inte! Du är kanske inte rik i jämförelse med dem, men du är högre medelklass. Du kan köpa kläder för flera tusen osv. Jag har inte ens ett jävla HUS, vi är fyra pers som delar på en tvåa. Bil är det inte ens talan om, likaså märkeskläder. Eller ens vilka kläder som helst. Jag köpte nyligen hörlurar till min gamla mp3 för 29kr! Bio händer ytterst sällan. Att åka utomlands är uteslutet, och jag går på en av de snobbigaste skolorna i Stockholm. Var nöjd med det du har istället för att vara onöjd med det du inte har!

2007-12-03 @ 22:19:38
Postat av: Thepreciousgirl

En flicka: Ja jag skrev ju det, att vi klarar oss, och det är det som räknas!! Vad tråkigt att du har det så :(

2007-12-04 @ 08:52:50
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

En flicka: Förresten, kan du inte få nått bidrag?
**
**

2007-12-04 @ 08:55:24
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0