Nu blev det så

Vi ska åka dit. Mamma ringde och frågade om det var okej att vi ändrar oss. Mamma sa också att de blivit sura typ för att vi sa igår att vi inte skulle komma. Liksom hallå? Jaja, skitsamma. Nu ska vi ha en trevlig kväll ändå!

Det gick bra på kliniken. Vägde mig (fråga inget om vikten för jag svarar ändå inte), gjorde ett test där jag fick svara på lite frågor angående utseendet. Och så fick jag rita av mig själv, hur jag känner och tror jag ser ut. Min behandlare sa att hon hade ritat hälften så smala armar och ben och mycket mer markerad midja. Men jag tycker verkligen jag ser ut så... det är sjukt.
Nästa vecka ska vi sätta upp ett vitt stort papper på väggen, som jag ska ställa mig mot, och så ritar min behandlare av mina konturer. Kommer bli intressant.

Usch jag är så trött!! Somnade på bussen hem. Vill bara sova. Ska åka iväg om en ½ timme. Måste klä på mig nåt fint och fixa sminket och håret lite.
Längtar till imorgon då jag ska klippa mig!!! =D

Hoppas ni får en mysig fredagkväll.
KRAM!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas du får trevligt. vad ska ni göra där??
kramar

2007-12-14 @ 17:34:46
Postat av: rebecca

smart dte med rita av! verkligen super ju!:) / karamelle

2007-12-14 @ 20:05:55
URL: http://mywayback.sprayblog.se
Postat av: josefin

wow, vad är det för hjälp du få? var nånstans? det låter ju super, få lite mer insikt om hur man faktiskt ser ut... hejar på dig :):)

2007-12-14 @ 21:19:31
Postat av: Thepreciousgirl

camilla: fira min kusin som fyller år :)
**
**
josefin: på en klinik där de behandlar alla slags ätstörningar. Man pratar med en behandlare och får möjligheten att prata med psykolog, gå bildterapi och sånt. :)

2007-12-14 @ 21:58:22
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0