Lucia!

Vill börja med att önska er en mysig Lucia. Tiden går så fruktansvärt fort! Och om 1½ vecka är det julafton. Helt otroligt. På Lucia gör vi inget speciellt, har ingen tradition eller så. Kanske tittar på luciatåget på tv på morgonen. Inget annat. Gör ni nåt speciellt?

Annars mår jag bra idag. Sov gott och känner mig hyfsat utvilad i alla fall. Och imorgon är det ju fredag! Känns som det var måndag igår.
Min frukost idag består av dessa gooooda grova frallor med massa olika frön på, med skinka och paprika, te (kustfägring heter det) havremjölk och en liten kiwi. Vad brukar ni äta till frukost? Alltid samma eller varierar ni? Jag varierar alltid. Precis som med alla andra mål. För varför ska man äta exakt samma frukost varje dag? Det måste ju bli jättetråkigt!

Hoppas ni får en fin Lucia!
Kramar
image626

Kommentarer
Postat av: lilla ja

Vi, jag + min sambo införde en ny tradition from iår, att vi tillsammans går upp & kollar på lucia på TV och fikar lite. Himla mysigt! Blev glad att han kunde tänka sig gå upp lite tidigare än vanligt för min skull =)
Frukost brukar bli musli med mjölk för min del, kanske något annat av fantasi på helgerna. Ha en bra lucia själv, nått lusse-tåg på jobbet kanske?

2007-12-13 @ 08:53:36
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Victoria

Ja brukar också ha sån frukost du har idag, grovt bröd och té.. brukar variera mig med olika gröna téer :).. det är gott... ibland också gröt...
Ha en jättetrevlig lucia du med ! =)

2007-12-13 @ 08:59:51
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag brukar lussa, så det är speciellt. Man går upp tidigt och gör i ordning sig. Efter lussandet blir det kaffe och lussekatt. :) Men det är på morgonen, resten av dagen brukar vara som vilken som helst.

2007-12-13 @ 09:21:45
Postat av: josse

jag och min pojkvän har inga speciella traditioner till lucia, vi firade desto mer igår för då firade vi 4 år :) . tycker inte att lucia är någon "viktig" tradition. mer kul när man var liten och var med i luciatåg själv.

2007-12-13 @ 09:36:38
Postat av: Jenny

Hoppas du oxå får en helt underbar lucia sötnos :)
Jag tänkte fråga, har du några flingor och yogurt som du brukar äta och som du kan rekommendera? :)

2007-12-13 @ 11:18:53
Postat av: Thepreciousgirl

jenny: Tack! :)
Axa:s fullkornsflingor är jättegoda tillsammans med havremjölk. Havrefras , branflakes, allbran-plus. Finns många goda :) Men speciellt dom! Yoghurt äter jag alltid naturell. Mild naturell yoghurt med 3% fett. Den är jättegod!

2007-12-13 @ 11:26:04
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Kristina

Hoppas du får en trevlig lucia!
Jag undrar om du ska unna dig några lussebullar eller pepparkaor idag?
Kram

2007-12-13 @ 12:03:00
Postat av: bea

jag har svårt med detdär med att välja frukost, eller, jag har haft det tidigare. gått i perioder vad jag äter, men nu är jag inne på fiberhavregrynsgröt med lite frön i +mjölk +lingon, knäckemacka med pålägg och nån frukt :) man håller sig ett tag och det är gott!

2007-12-13 @ 18:02:08
URL: http://beasmode.blogg.se
Postat av: S

jag äter jämnt fiberberikade-havregrynsgröt + linfrön med mjölk vanlig/sojadryck..och en skiva såndär mörk surdegsbröd skiva.. sallad,kalkon,keso,tomat :)

2007-12-17 @ 20:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0