KLYDD!

Åh! Jag hatar sånt klydd. (förresten, är klydd ett skånskt ord? haha) Jaja det är i alla fall så att min kusin fyller år imorgon. Och hans fru och två barn hade kräksjukan i förrgår. Och vi är bjudna dit, och de är tydligen friska nu. Säger dom. Men går det verkligen över så fort? Jag VÄGRAR att bli sjuk nu. I helgen händer massa saker jag måste och ska göra. Ska ju på konsert, ska klippa mig, ska flänga hit och dit. Och hela nästa vecka ska jag jobba, plus att det är julafton om typ 1½ vecka!!
Så nu undrar jag, är det verkligen säkert att åka dit? Mamma hade tydligen ringt och sagt att vi inte kommer typ. Och nu känns det som att det är MITT fel, bara för att jag är velig. Jag fattar inte heller varför hon pratade med sin kompis som är sjuksköterska och sa att vi absolut INTE skulle åka dit. Men jag tror hon är lite sån... försiktig. Äh! Det får mig ju bara att känna mig ännu mer osäker.

FAN VAD IRRITERANDE! Tänker inte ta på mig nån jäkla skuld för dehär. Jag sa min åsikt, och mamma får ju göra som hon vill. Förresten så har vi ingen bil, så vi måste åka med min moster. Och tänk ifall de vill stanna skitlänge? Jag ska liksom upp 6:15 imorgon, jobba till 11:00, åka till kliniken klockan 13:00, är väl hemma vid 15:00-16:00... sen ska vi va hos kusinen 17:00 till ... ja hur sent?!

Känns bara som ja aldrig kan säga min åsikt utan att alla påverkas, eller blir sura. Liksom, sköt ditt eget mamma! Åk du dit om du vill! Jag är fan 19 år, jag gör som jag vill!

Är irriterad på henne för en annan sak också. Vi satt och såg på oprah innan. Och de snackade om celluliter och hur de uppstår. Jag bara "usch" typ.. så sa hon "ja men sånna har man väl ändå inte när man är 19, det har ju bara gamlingar och tjocka"... och de hade PRECIS förklarat exakt på oprah. Liksom, TACK FÖR DEN! Nej jag vet att jag inte borde ha äckliga celluliter, men ja, det har jag!! Och min första sjuka jävla tanke var "ja fyfan vad tjock och äcklig du är Cornelia"!!! Och jag sa till mamma "ja varför tror du jag ska börja träna?"

Jag vet att typ alla har mer eller mindre celluliter. Men fan det tog hårt när hon sa så. Att 19 åringar inte borde ha det.
Det kändes som hon skrek "fetto" rakt i ansiktet på mig.

Var bara tvungen att skriva av mig innan jag sover. Blir galen av tankarna som snurrar.
DET HÄNDER FÖR MYCKET JUST NU! Jag orkar inte..........................

Kommentarer
Postat av: alexandra

hallå? Du har den perfekta vikten , den jag vill ha, men jag pallar inte att komma ut ur min äs..... haha jag käka nästan samma mat som du, hatar att fassan klagar om att normala människor käkar pasta och pizza,

2007-12-13 @ 22:24:04
URL: http://aaleexandra.blogspot.com/
Postat av: johanna

seriöst det är omöjligt att inte ha calluliter, folk bara säger saker utan att tänka ibland... de förstår ju inte hur du tolkar det. din mamma menade egentligen att du är så smal och ung och fin och hon ser inga celluliter på dig, strunta i såna kommentarer

2007-12-13 @ 22:29:35
Postat av: Tigrisenemmis

Hmm, jag har celluliter :P det är för man pendlar i vikt ju :/

2007-12-13 @ 22:31:34
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Sandra

Klydd är nog ett typiskt skånskt ord :P Jag som göteborgare fattar ingenting, vad betyder det? ;)

Kram
S

2007-12-13 @ 23:10:43
Postat av: Sussie

lite apelsinhud på bakre låren har nog de flesta - inbillar jag mig iaf :P

2007-12-13 @ 23:37:13
Postat av: helene.

jag är alldeles för smal... har mage men inga lår eller bröst ;P

checka in min blogg oxå och säg vad du tycker om den http://imwithcupido.blogg.se

puss

2007-12-13 @ 23:41:10
URL: http://imwithcupido.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

sandra: typ att allt är en jäkla röra :P haha. klyddigt.

2007-12-14 @ 06:34:29
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: lilla ja

Efter allt viktpendlande tror jag mer eller mindre alla får celluliter, men kan ha det fast man är jättesmal!! Har en kompis som är smal av naturen, jättesmal, och tom hon har det! Jag har dock tröttnat på att se så äcklig ut, så har bokat 10 ggr på LPG -behandling, dyrt som fan, men sägs vara det enda som hjälper. Ska börja den 3:dje januari och sen gå 2 behandlingar i veckan i tot 5 veckor. lovar att uppdatera bloggen med resultatet sen om någon är intresserad.

2007-12-14 @ 08:37:25
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Amelie

Jag tycker inte att du ska åka om du inte vill det. Din mamma kan ju faktiskt åka själv, för som du säger så är du 19 och gör som du vill.. Du ska ju inte behöva känna skuld för det!

Tyvärr får man nog ta sånt ibland :( När folk inte tänker men man kan liksom inte begära det egentligen, att de ska förstå och sånt. Det bästa är nog om du säger till din mamma hur det kändes och varför så att hon vet det till nästa gång.
jag har haft 100000 scenarion hemma hos mina föräldrar med sånt och säkert lika många sen jag flyttade ihop med min kille.. Men så är det bara. Har jag förklarat varför jag blev en ledsen ångestboll så har de iallafall försökt förstå..

2007-12-14 @ 09:20:13
URL: http://amyi.blogg.se
Postat av: Linda

Nej du är inte tjock :)

jag tycker INTE du ska åka dit! Tror knappast att dem är 100% friska, och kräcksjuka smittas skitlätt! Räcker med att dem inte torkat av "spolknappen" på WC:n, så kan man få det!

Både att du har massor att göra OCH att du faktist är ätstörd (fult ord..), och om du skulle få kräcksjukan så tror jag det är stor risk att tankarna blir värre.. :( And I don´t like that!

Tycker du/ni ska vara hemma och bara mysa och ta det lungt. Kanske ha Spelkväll? Eller så kan ju du och din mamma ha "hemma-spa"?

2007-12-14 @ 15:07:51
URL: http://lindarebecca.blogg.se
Postat av: Tess

Vilket uttalande av Operah då, hon om någon har väl haft celluliter. Det uttalandet av henne fick mig tycka att hon är ännu mer B än jag nånsin tyckt. Varför ska inte 19-åringar kunna ha det för? Barn kan jag förstå om hon hade sagt, men vad fan skulle man inte kunna ha det när man är 19 för. Ett mycket vetenskapligt belagt uttalande, hon har ju f-n ingen koll (sur jag blev nu då haha) Har också en kompis precis som andra skrivit ovan, som alltid varit välidgt naturligt smal, hon har också celluliter. Jag har det också, men jag är ju mer normalvikigt. Brydde mig om det när jag var yngre, men nu har jag faktiskt inte tänkt på det på länge, får kolla om de är kvar :)

2007-12-15 @ 11:47:17
Postat av: Thepreciousgirl

Tess: Det var ju min MAMMA som sa det, inte oprah!!
****
****
****

2007-12-15 @ 12:12:04
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: nån :D

tänkte bara säga att jag oxå haft/har ätstörning och pendlat 20kg ner och sen upp, och jag har itne lite celluliter :( och jag är 16.. kul va ? =/

2007-12-15 @ 20:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0