Godkväll

GAH!! Folk har inget liv. Sluta smälla era jävla smällare, hur kul är det egentligen? *Pang* , oooh shit vad ball!!!! Lägg ner. Det är bara störigt. Gå hem och lägg er!

Och till detta att jag ska börja träna. Alltså, jag lovar. Det kommer inte bli för mycket. Det är jag för lat för. Jag vet att ni bryr er och säkert blir oroliga. Men jag mår bra!! Bättre än på länge. Och jag ser inget fel med att vilja träna och må bra, för träning mår man bra av i lagom mängd. Det är faktiskt mer ohälsosamt att bara sitta still hela dagarna. Ja! Det är sant! Bortsett från om man är dödligt underviktig såklart, det vet jag mycket väl. Jag har faktiskt avstått från träningen när jag varit jätteunderviktig! Men nu är det dags att börja, för nu mår jag bättre både fysiskt och psykiskt av att röra på mig. Jag är riktigt klen! Jag vill vara vältränad och ha snygga muskler. Jag vill vara fit till sommaren 2008! För vem vill inte det? Och det kan inte bli bättre än att göra det på ett hälsosamt sätt!! Det känns helt sjukt bra.

Jag har faktiskt erfarenheten av att träna för mycket och äta för lite. Jag vet precis när det blir för mycket eller för lite av något. Jag känner min kropp nu, jag förstår signalerna! Detta kommer absolut inte gå överstyr. Jag älskar mat för mycket för att svälta mig igen, och jag är för lat för att träna ihjäl mig.

Flummigt inlägg =)
Men tack för att ni bryr er om mig, det betyder fruktansvärt mycket!!
Kram !

Kommentarer
Postat av: Victoria

Du är en mkt klok människa Cornelia ! Ta bara hand om dig.. och det tror jag du kommer göra !! :) Ha nu en god fortsättning på juletiderna !!

2007-12-26 @ 21:15:33
URL: http://victoria---h.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0