Era berättelser...

...om tsunamin. Hur ni upplevde det och vad som hände er. Tack för att ni delar med er. Det är verkligen känslosamt att läsa! Och nästan alla känner någon eller vet någon som dog.
Men även i all sorg finns mirakel. Människor som faktiskt lyckades överleva, eller människor som riskerade sina liv och räddade andra de inte ens kände.

Inga ord kan beskriva ert mod och er styrka!
Och alla ni som förlorade någon, hoppas ni fortsätter leva även ifall man aldrig, aldrig glömmer en sådan sak som att förlora någon.

Det är nog det värsta som kan hända en...

Kommentarer
Postat av: Linda

Hallå där! Vill ju att du ska lägga ut recept på det du käkat! I need inseration! Eller iaf bild/berätta vad du åt :D

Imorgon ska iaf jag käka tonfisksallad med ägg. Mums!
Och iövermorgon grönsaksstavar med hammagjord dipp.

:D

2007-12-10 @ 23:36:32
URL: http://lindarebecca.blogg.se
Postat av: Edina

härlig blogg:)

2007-12-11 @ 01:39:47
URL: http://ESCADAS.blogg.se
Postat av: anna panna hollnissa

Hepp!
Nä jag var inte där. Men en vän till mig var där och det vissste jag när ajg såg nyheterna. Dock inte en så nära vän men ändå. Som tur var hade hon änglavakt och befann sig inte på orten när det inträffade. hon och hennes man fick lov att åka upp till inlandet flör att fixa deras vespa på juldagen. Men hennes ena vän var i en bungalo nere vid stranden när det inträffade. Hon sprang som en tok och klarade sig med livet i behåll iförd en bikini. Ucsh läskigt. Det var skönt att ingen jag kände kom till skade. Sommaren 2005 träffade jag min kompis man. (kommer från tailand) Han hade förlorat många vänner och ämnet kom på tal när han hade drukigt några öl.Jag kommer tydligt ihåg sorgen i hans ögon.
Kram Anna

2007-12-11 @ 09:44:47
URL: http://viktkoll.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0