Drygt!

Fanns inget att göra på jobbet idag. Hela systemet var nere och ingen kunde hjälpa oss, eftersom nån hade semester och nån var på väg till sjukhuset. Så jag har suttit och spelat harpan på datorn idag, haha! Det är faktiskt roligare att jobba än att sitta sysslolös.

Träffade på en gammal kompis när jag skulle gå hem. Trevligt! Kanske går en runda tillsammans sen och pratar lite, var ju så längesen vi sågs nu! Vi har haft superkul ihop och varit jättetajta, och det känns ju som att vi fortfarande har mycket att prata om.

Tänkte gå och slänga mig framför tv:n, bara ta det lungt och värma mig under en filt, med en stor kopp te. Har så sjukt ont i kroppen sen i helgen. Har flera blåmärken på armar och ben, och sår på fötterna. =(
Oooooh snart är det julaftooooooon ! Kan inte låta bli att längta som fan! Vill vakna upp på morgonen och få paket i strumpan, såsom vi alltid fått. Äta god frukost framför julkalendern, sen åka till min moster och först se på kalle anka, sen äta julbord, spela julklappsspelet, dela ut paketen! Mmmmm! Julen är bäst!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: marie

vad brukar du äta för något till julfrukost? Hur brukar er dag sen ut? Alla har så olika traditioner, tycker det e kul att höra :)

2007-12-17 @ 16:20:01
Postat av: Thepreciousgirl

marie: gröt oftast! havregrynsgröt med olika juliga frukter :) Vi börjar morgonen såsom jag beskrev, sen tar vi det lungt och gör oss klara till kvällen. Firar alltid med min moster, kusiner och deras barn. Äter gott, ser på kalle anka, dricker glögg, spelar julklappsspelet, sen delar vi ut julklapparna och sen när alla fått sina så öppnar vi. :) OH! vad jag längtar nu , hihi!

2007-12-17 @ 16:26:40
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Kristina

Jag håller med dig helt. Julen är verkligen bäst :D
Nu fick du mig ju att längta jättemycket!
Kram

2007-12-17 @ 21:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0