Bo utomlands?

image769

Tänk att flytta till ett annat land. Det har varit min dröm sen länge. Men samtidigt hade jag nog saknat Sverige. Så varför inte köpa ett hus att ha i ett annat land? Kunna åka dit på semester när man vill, men samtidigt känna sig hemma. I mina öron låter det mer än perfekt. Synd att jag inte har dom pengarna, för isåfall hade jag inte tvekat 1 sekund.
Ovan ser ni foton på en villa som ligger i Thailand - Phuket. Den är till salu för bara (ja, BARA) 1.7 miljoner. Det ser ut som värsta drömhuset, och så kostar det lika mkt som en skruttig liten lägenhet i Malmö.

Drömma går ju, och det är något jag är väldigt bra på...

Kommentarer
Postat av: linnea.

Har varit i Thailand två ggr nu, tredje gången blir nu i mars. Vore jag myndig så skulle jag utan att tveka köpa mig ett boende där och flytta. Sälja allt här hemma och starta om från början där. Kanske jobba på nått barnhem eller ngt liknande och känna att man gör nytta samtidigt som man kan njuta av ett liv i paradiset. Superbillig mat, världens underbaraste och vänligaste människor, härligt klimat, underbar natur och helt fantastiska stränder. Jag har haft ångest varje gång det börjar bli dags att åka hem - jag skulle göra vad som helst för att få stanna. Det är underbart, du bara MÅSTE åka dit. :)

2007-12-26 @ 12:06:11
URL: http://linneaah.blogg.se/
Postat av: veronika

har ett bra tag tjatat på min mamma om att flytta bort från sverige i ett år eller två. det hade varit så skönt att få lite distans till den invanda vardagsrutinen här. men, min syster går bara i sjuan än så länge så mamma säger att "det går inte" :P jag tror inte jag hade tvekat om jag hade fått frågan! fast jag får väl vänta tills jag slutat skolan, och då får jag väl flytta själv ;p

2007-12-26 @ 14:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0